Conform cărţii ruseşti privind „alienii”, extratereştrii Hav-Hannuae-Kondras au aterizat în România acum peste 1.000 de ani şi au devenit „vampiri”, hrănindu-se cu sânge uman!


extraterestri vampiriUn articol publicat în 2013 (Cartea interzisă a serviciilor secrete ruseşti privind speciile extraterestre! De aici s-au inspirat producătorii de jocuri video şi Hollywood-ul…) a creat multă agitaţie printre cititorii site-ului meu. E vorba de o carte secretă a servicilor secrete ruseşti despre speciile de extratereştri prezente pe Pământ. Aşa cum spuneam atunci, se pare că producătorii de la Hollywood, cei de jocuri video precum şi ziarele şi revistele s-au inspirat din această carte sovietică despre extratereştri. Prima ediţie a cărţii a fost tipărită în 1946 sau 1947, urmând apoi alte ediţii ca cele din 1951, 1959, 1968, 1971, 1980 etc. Cea mai nouă ediţie este cea din 2011.

În articolul de care am vorbit mai sus, am prezentat 9 specii de extratereştri (ar fi fost plictisitor să-i prezint pe toţi). Însă, tot din acea carte vreau să vă mai arăt încă o specie interesantă de extratereştri, întrucât ne priveşte pe noi, românii. Ea se numeşte HAV-HANNUAE-KONDRAS şi provine din galaxia pitică SPH. Conform acestei cărţi, HAV-HANNUAE-KONDRAS ar fi vizitat pentru prima oară Pământul în anul 934 d.Hr., aterizând în zona de astăzi a României. Aceşti extratereştri adesea răpesc şi ucid oameni, şi asta pentru că ei se hrănesc cu sângele oamenilor dar şi cu cel al animalelor. De la această specie de extratereştri s-a născut mitul vampirilor (şi poate nu e întâmplător că „patria vampirilor” ar fi Transilvania, România).

Câteva guverne ale lumii îi cunosc şi îi acceptă. Trupurile umane pe care aceşti extratereştri le „folosesc” nu se mai întorc niciodată. Ultima oară, HAV-HANNUAE-KONDRAS a fost văzut în Scoţia în anul 1996.

Posibilitatea ca vampirii să nu fie altceva decât extratereştri am mai analizat-o în cadrul acestui articol: N-ar fi exclus ca vampirii să nu fie altceva decât nişte extratereştri. Cinci asemănări frapante… Acolo arătam asemănările dintre vampiri şi extratereştri:

1) Întâlnirile oamenilor cu vampirii sau extratereştrii au loc de multe ori noaptea;
2) Atât vampirii, cât şi extratereştrii sunt palizi şi au ochi mari şi negri.
3) Despre vampiri se spune că pot controla mintea umană prin telepatie, la fel cum există şi în relatările cu răpirile de extratereştri.
4) Vampirii se pot materializa oriunde, la voinţă; la fel, s-ar părea că şi extratereştrii ar fi capabili.
5) Vampirii sunt binecunoscuţi pentru “sugerea” de sânge din apropierea gâtului subiectului “vampirizat”. Interesant e faptul că şi extratereştrii  ar fi efectuat experimente cu oamenii răpiţi, luându-le sânge sau făcându-le alte analize.


Lasă un comentariu