Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Există o uşă misterioasă într-un templu din India pe care nimeni n-o poate deschide


Imagine: forbes.com + prelucrare proprie

Misteriosul templu Sree Padmanabhaswamy din India este cunoscut ca fiind cel mai bogat templu din lume, deoarece este acoperit cu aur și miliarde de dolari în comori au fost găsite în mai multe seifuri, dar există un mister care îl face să iasă în evidență de restul templelor: și anume faptul că există o ușă misterioasă închisă a templului, pe care nimeni nu o poate deschide.

Această ușă misterioasă a vechiului templu Padmanabhaswamy este protejată de două cobre masive pictate pe uşă, neavând șuruburi, orificii sau alte mijloace de intrare.

Se spune că dincolo de uşa misterioasă se găseşte o comoară inimaginabilă, dar aceasta poate fi deschisă numai de un „sadhu” avansat spiritual, care este familiarizat în a cânta „Garuda Mantra”. Un „sadhu” este un călugăr ascet sau orice persoană sfântă în hinduism şi jainism, care a renunţat la lumea materială.

Se crede că ușa a fost închisă de undele sonore provenind dintr-un cântec secret pierdut în timp. Preoții hinduşi spun că în prezent nu există niciun om capabil să deschidă această ușă, pentru că secretul ei s-a pierdut de-a lungul timpului.

Se spune că întreaga comoară din templu ar valora circa 19 miliarde de dolari, însă, dacă s-ar lua în considerare valoarea culturală şi antică, s-ar ajunge la incredibila sumă de 190 de miliarde de dolari.

 


Lasă un comentariu