Illuminati şi Oculta Mondială susţin teoriile lui Einstein şi demonizează ecuaţiile şi munca lui Tesla! Totul pentru a nu avea acces la energia liberă descoperită de Tesla…


Opera lui Einstein este utilă organizaţiei Illuminati, pentru sprijinul său acordat teoriei Big Bang-ului (Marele Bang) şi altor „Mari Minciuni” ale „Marii Ştiinţe”. Einstein a fost, fără îndoială, un mare matematician şi fizician, dar metafizic și epistemologic, el a fost un idiot.

Einstein a fost, din punct de vedere filozofic, un existențialist, din punct de vedere religios un cabalist, și, din punct de vedere epistemologic un platonist. Este ciudat faptul că „tatăl existențialismului” , Edmund Husserl, a avut doi elevi principali: Jean-Paul Sartre, un sionist și Martin Heidegger, un nazist. Einstein a fost un adept al lui Sartre, iar Hitler a fost zeificat de către Heidegger. Teoriile lui Einstein au fost influențate de Cabala precum și de existențialism, care se bazează pe epistemologia platonistă a cunoaşterii. Adică, conform lui Platon, cunoaşterea noastră a realităţii este asemănătoare ca cea a unui observator aflat într-o peșteră; în exterior, noaptea, trece o caravană iluminată de un foc, care proiectează o umbră pe peretele peşterii; conform analogiei, noi nu putem cunoaște realitatea, ci doar observa o „umbră” a ei.

Einstein a aplicat concepţiile sale greşite existenţialiste, platoniste şi metafizice la nivelul fizicii, impunând astfel multe greșeli cognitive în ceea ce se presupune a fi „știință exactă”. Erorile sale fundamentale includ conceptul său fictiv de „continuum spaţiu-timp”, cauzat de epistemologia sa platonistă. Astfel, Einstein spune că spațiul este curbat, încercând să atribuie o configurație geometrică unui spațiu fără formă. El a fost atât de subiectiv, încât a crezut că ceea ce el a numit drept un „efect aparent” afectează întregul Univers, într-o mare contradicție chiar cu conceptul platonist care spune că omul nu poate cunoaște realitatea, ci doar un „efect aparent” sau „umbra” realităţii.

Cât priveşte timpul, se ştie că acesta este o ficțiune creată de om, pentru a măsura rata la care apar evenimentele în Univers și pentru a măsura mișcările ciclice ale obiectelor cereşti. Din aceste punct de vedere, orice persoană rațională ar trebui să ştie că aşa zisa „călătorie în timp” este o imposibilitate fizică și metafizică. Dar, desigur puteţi fi păcăliţi de oricine că aşa ceva e posibil. În realitate, ştim că, prin natura realității, toate evenimentele au loc întotdeauna într-un prezent instantaneu, care nu poate fi regăsit vreodată. Trimiterile la „viitorul” sau „trecutul” unui eveniment sunt pur fictive, deși, din punct de vedere intelectual, am putea reconstrui evenimente care au avut loc în trecut.

„Călătoria în timp” este, de asemenea, o imposibilitate epistemologică, pentru că un salt înainte sau înapoi în timpul ficţional ar avea nevoie de un salt fizic al întregului Univers de la o configurație într-un loc, la o altă configurație, într-un loc îndepărtat, în mod instantaneu. Dar, acest lucru e prea mult pentru a cere Universului, doar pentru a satisface capriciile subiective şi psihologice ale lui Einstein. Doar prezentul există pentru totdeauna.

Aberaţiile metafizice ale lui Einstein le putem găsi în binecunoscuta formulă: E = MC2, adică energia (capacitatea de a munci) este egală cu masa ori viteza luminii, la pătrat. Formula conţine un concept abstract – energia („capacitatea de a munci”), cu manifestarea unui aspect fizic („masa”), înmulțit cu viteza luminii la pătrat; formula nu se spune câtă muncă (energie) poate fi realizată.

„Energia” E, este „capacitatea de a munci”, în timp ce „viteza luminii” C este viteza la care radiațiile electromagnetice pot fi transmise de la un punct la altul în spațiu. Astfel, Einstein a încercat să explice câtă energie (muncă) ar putea realiza o anumită masă, măsurată printr-o cantitate de radiații ce ar putea fi convertită ipotetic, ca o formă „non-inerțială” de energie dinamică, înmagazinată în radiațiile electromagnetice din spațiu; de asemenea, Einstein a încercat, prin această formulă, să măsoare cantitatea de energie electromagnetică potențială care este înmagazinată într-o anumită masă.

Din acest punct de vedere, mult mai corectă pare ecuaţia lui Tesla care spunea că C=E/R, excluzând astfel din întreaga discuţie masa. Tesla spune că la viteza luminii (C), energia (E) este împărțită de către frecvenţa de rezonanţă (R). Energia cosmică lipsită de masă este energia dinamică înmagazinată tranzitoriu în spațiu, prin vibrațiile eterului. Spațiul, ca volum, nu este niciodată gol, ci conține eter, fiind penetrat omnidirecțional de energia radiantă, de mai multe frecvențe. Nivelul de energie de energie radiantă este determinată de frecvența sa. Spre deosebire de Einstein, Tesla credea că viteza particulelor nu e limitată de viteza luminii, aceasta din urmă putând chiar fi depăşită, şi asta pentru că viteza cu care au fost propulsate de lumină depinde de tensiunea și de frecvența radiației.

Paradoxul ciudat în teoria lui Einstein îl reprezintă că radiațiile care călătoresc prin spațiu nu „muncesc”, și, prin urmare, nu ar putea fi „energie”. Singura modalitate prin care ar putea fi de energie ar fi în cazul în care „ar obosi” (aşa cum a spus Einstein), caz în care o parte din forța inițială emisă de la sursă ar fi transferată în eter… dar Einstein nu crede în eter! Declarația sa cu privire la „energia obosită” nu este compatibilă cu ecuația sa care spune că spațiul nu are masă.

Ecuațiile lui Tesla și Einstein se află în conflict direct; dacă ecuația lui Tesla este în concordanță cu un Univers aflat în continuă schimbare, dinamic, etern, infinit, ecuatia lui Einstein descrie un Universul finit, temporar, caracterizat printr-un eveniment de tip Big Bang. Dintre cele două ecuații, Illuminati şi forţele oculte preferă, bineînţeles, ultimul, deoarece aceasta susține facturile mari de energie plătite de către populaţie, dar şi suprimarea unor tehnologii de energie liberă.

Tesla era un umanist, un adevărat om care nu-l interesa banii sau alte interese, ci dorea să lase omenirii o moştenire fabuloasă: energia liberă. Illuminati şi alţi ocultişti s-au opus acestui plan, aşa că l-au impus omenirii pe Einstein, care era un cabalist şi care a lucrat îndeaproape cu guvernul Illuminati al Statelor Unite. Astăzi, nu ştim prea multe despre opera lui Tesla, în schimb ni se vâră pe gât toate teoriile lui Einstein, de parcă doar ele ar fi adevărate în acest Univers. De ce guvernele lumii, marile corporaţii, marile institute de cercetare nu reiau lucrările lui Tesla, încercând să pună în valoare şi în practică energia liberă? Vă spun eu de ce: pentru că toţi se află sub controlul Ocultei Mondiale, ce nu vrea să permită să avem parte de maşini electrice, de aparate de zbor fantastice sau de electricitate gratuită.


Lasă un comentariu