Potrivit imaginilor din satelit de pe „planeta roșie”, există un templu masiv pe Marte, care este „identic” cu un complex funerar antic din Japonia! A trăit pe Marte o civilizaţie avansată care a migrat spre Terra?

  •  
  •  
  •  
  •  

marte-japonia-2Există unele lucruri cu adevărat fascinante pe Marte. O structură localizată pe suprafața lui Marte se aseamănă cu un straniu templu masiv de pe Pământ, iar cei preocupaţi de mistere pretind că există o legătură între cele două construcţii.

În ultimii ani, teorii interesante au fost propuse, sugerând faptul că, în trecut, un eveniment catastrofal sau un război nuclear a distrus o civilizație marțiană avansată, forțând supraviețuitorii săi să migreze spre Pământ, pentru a reporni civilizația. Iar dovada ar fi, de exemplu, această structură de pe planeta roșie, a cărei geometrie aparentă este similară cu un straniu templu situat pe Pământ. Astfel, structura enigmatică vizibilă pe numeroase imagini din satelit ale planetei roșii prezintă similitudini aproape la perfecţiune cu celebrul complex funerar antic japonez de la Kofun.

E adevărat că unele presupuse structuri artificiale de pe Marte pot fi respinse ca fiind pareidolii, dar masivul monument marţian are asemănări fascinante cu un complex funerar din Japonia, ridicând speculațiile că o civilizație antică a locuit pe Marte poate chiar cu milioane de ani în urmă.

Structura masivă de pe suprafața planetei roșii este vizibilă pe Google Earth (Mars), introducând următoarele coordonate: 6°3’57.07 „N 92°4’13.22” E. Iar pentru a vedea complexul funerar din Japonia, accesați Google Earth la următoarele coordonate: 36°7’45.64 „N 139°28’52.95” E.

Un utilizator YouTube care a postat un videoclip crede că asemănările dintre cele două structuri poate însemna doar un singur lucru: o veche civilizație a existat odată pe Marte, iar noi ne uităm astăzi la rămășițele ei. E adevărat că structura identificată de pe Marte a trecut prin milioane de ani de eroziune, dar este, în mod clar, o formă vizibilă. Desigur, dacă o să întrebaţi NASA, ea o să vă spună că totul nu e altceva decât o formaţiune naturală! Sigur că da…

marte-japonia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner