Adevăratele origini ale nazismului: Societatea ocultă Thule, care avea legături cu islamismul mistic şi cu rozicrucienii, înaintaşii fracmasonilor moderni!


nazism ThuleVă invit să citiţi adevăratele origini ale nazismului, conform scrierilor lui Philip Gardiner.

La sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX, Germania se afla într-o situaţie politică neobişnuită. După pierderea sfintei puteri imperiale de tip roman, trebuie să-şi redescopere propria identitate. Aşa că au luat fiinţă diverse societăţi secrete, deghizate în şcoli de filozofie şi ezoterism.

În spatele nazismului se afla un… baron turc!

Forţa căreia i se datorează mai mult decât oricui altcuiva acest nou val este baronul Rudolf Freiherr von Serbottendorff. El a jucat un rol crucial în dezvoltarea grupării Thule Gesechafft. Societatea Thule era un grup secret nou, care se întemeia, se pare, pe străvechea mitologie nordică, dar care, de fapt, era mult mai apropiată de Orient decât îşi dau seama majoritatea cercetătorilor.

În anul 1918, von Serbottendorff a cumpărat Munchener Beobahcter, un cotidian din Munchen, pe care l-a transformat într-un ziar de scandal antisemit, publicaţia oficială a Societăţii Thule. După cum vom constata, din Societatea Thule va lua naştere Partidul Nazist, iar restul este istorie.

„Fondatorul spiritual” al nazismului era şi rozicrucian!

Dar cine a fost acest Serbottendorff şi de ce a fost atât de implicat în aşa-zisa preluare a controlului asupra lumii? A ieşit la iveală un fapt uluitor: baronul era un cetăţean turc adoptat, având legături cu acum bine-cunoscuta tradiţie sufită, fiind, de asemenea, adept al misterelor. Nu e de mirare că, mai târziu, Societatea Thule şi Partidul Nazist au dat dovadă de înclinaţii mistice. S-a spus, de asemenea, că adevăratul lui nume european era Adam Alfred Rudolf Blauer; el era şi mason, ceea ce e uimitor, şi chiar înainte de izbucnirea primului război mondial a făcut mai multe călătorii în Orientul Apropiat, implicându-se în tradiţia misterelor.

A participat la Războiul Balcanic din 1912-1913, călăuzind Semiluna Turcă, şi a fost ridicat la rangul de Maestru al Ordinului Rose Garland (Rosenkranz). Toate acestea se ridică la înălţimea faimei de care se bucurau rozicrucienii în Europa şi, după cum susţin unii, rozicrucienii erau mai puternici decât orice guvernare vizibilă în viaţa lumii occidentale. Dar, aşa cum eu însumi am scris într-un articol din 2010, Rozicrucienii, înaintaşii francmasonilor şi moştenitorii cavalerilor templieri, rozicrucienii erau înaintaşi ai fracmasonilor din ziua de azi.

Societatea Thule, societate de asasini

În 1910, când locuia la Istanbul, Serbottendorff era stăpân pe propria lui societate secretă, care avea la bază o combinaţie de mistică sufită islamică, masonerie şi alchimie – un temei ocult perfect pentru Partidul Nazist. S-a aflat că după aceea baronul avea să creeze o sectă de devotaţi în linia „Fadayen” sau Asasinii, conduşi de călăuza lor spirituală, Bătrânul Muntelui. Întemeiase o societate secretă semireligioasă şi militantă, care urmărea să schimbe lumea.Potrivit lui dr. Walter Johannes Stein, Societatea Thule era o „Societate de Asasini” care ţineau întruniri în secret şi emiteau condamnări la moarte. Von Serbottendorff a fost cel care a adus această metodă criminală de a opera schimbări politice în Societatea Thule, căci el a popularizat-o prin intermediul intereselor urmărite de ziarul al cărui proprietar era. Franz Gurtner, şeful Poliţiei din Munchen, era membru al unui cerc intern şi mai târziu a devenit ministru de justiţie, în timpul celui de-al Treilea Reich.

Din Societatea Thule s-a format Partidul Nazist

În anul 1918 s-a format Cercul Politic al Muncitorilor, al cărui preşedinte era Karl Harrer, reprezentantul Societăţii Thule, iar în 1919 această organizaţie a devenit Partidul Muncitoresc German. Doar un an mai târziu, acesta s-a transformat în NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) sau Partidul Nazist, care avea să fie condus de Adolf Hitler. Ştim că între aceste organizaţii au existat legături, după cum a afumat Serbottendorff însuşi: „Membrii Thule au fost oamenii spre care s-a întors Hitler iniţial şi care mai întâi s-au aliat cu el.“

Am descoperit că străvechea tradiţie sufită influenţase Occidentul mai mult decât credeam înainte. Dar, prin intermediul Societăţii Thule, Serbottendorff a adus mistica sufită şi islamică direct în statul politic german. Serbottendorff a rămas în istorie şi pentru că a susţinut că Maeştrii Musulmani îi încredinţaseră „Germania iluminatoare” şi a procedat ca atare combinând sufismul cu străvechea mitologie ariană.

Societatea Thule şi-a primit numele de la o insulă legendară, precum Atlantida sau Lemuria. Se credea că ea s-ar fi aflat unde nord şi că acelui spaţiu, precum şi civilizaţiei de acolo, inteligente, extrem de dezvoltate, li se pierduse urma. Însă nu şi tainelor acestui neam străvechi. Ele aveau să fie descoperite în miturile şi misterele lumii antice. Adepţii Societăţii Thule, considerau, culmea, că, din când în când, rasa umană e influenţată de maeştrii ascunşi, credinţă împărtăşită de teozofi şi rozacrucieni. Aceşti maeştri purtau numele de Marea Frăţie Albă sau Strălucitorii. Se credea că numai adevăratul iniţiat poate intra în contact cu ei, prin intermediul magiei şi al ritualului şi că, odată stabilit contactul, lui i se vor încredinţa puteri extraordinare şi o forţă supraomenească. Asemenea puteri ieşite din comun îi erau dăruite iniţiatului pentru ca astfel să se creeze condiţiile necesare aşa încât rasa maestrului – arienii – să populeze Pământul şi, deci, să extermine celelalte rase.


Lasă un comentariu