„Năluca” din meciurile de fotbal revine! Încă un spectru ciudat a fost văzut alergând la o partidă de fotbal din Argentina… Ce naiba o fi!?


fotbalist nalucaÎn aprilie 2014, scriam acest articol (Nu-mi vine să cred! În timpul unui meci de fotbal, un om-umbră (sau o nălucă), aleargă pe stadion, trecând prin spectatori, ca şi cum n-ar avea niciun obstacol în faţa sa!), despre prezenţa unei năluci în tribunele unui stadion, în timpul desfăşurării unui meci de fotbal între două echipe din Uruguay. O nălucă aleargă prin tribune, trece peste oameni, peste gardul despărţitor dintre spectatori, ca şi cum n-ar avea niciun obstacol în faţa sa! Iar cei din jurul său nu reacţionează, de parcă nici nu l-au observat! Apoi, năluca se evaporă treptat.

Ei bine, se pare că năluca a fost văzută din nou, tot în timpul unui meci de fotbal (între echipele Racing şi River Plate) şi tot în America de Sud (Argentina). Acest lucru poate fi văzut într-un videoclip YouTube, în care apare următoarea descriere:

Înfiorător! O fantomă a fost văzută alergând pe marginea stadionului, în timpului meciului dintre Racing şi River Plate. Am mai văzut şi alte videoclipuri înainte şi nu am ştiut să le explicăm. Activitatea paranormală a fost surprinsă în timpul meciului când Racing Club a câştigat cu 1-0 în faţa lui River Plate.

Uitându-ne la videoclip putem vedea „năluca” în două ipostaze:
– prima oară aleargă la marginea terenului, în faţa reclamelor de pe stadion;
– a doua oară, aleargă tot pe marginea terenului, dar, de data aceasta, în spatele reclamelor de pe stadion.

Dacă s-ar găsi înregistrarea oficială a meciului, am putea afla dacă a fost vorba de o prelucrare grafică ulterioară a înregistrării, astfel încât să apară „năluca” pe ecran. Sau poate că a fost adevărată…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock