SUA deţine arme anti-materie cu ajutorul cărora pot opri toată electricitatea! Americanii au şi arme eficiente împotriva OZN-urilor!


arma EMPLa 23 mai 1983, preşedintele american Ronald Reagan a declarat că SUA va dezvolta o protecţie globală împotriva rachetelor balistice intercontinentale. Această protejare trebuie să fie impenetrabilă, pentru ca nici o rachetă să nu explodeze pe pământ american. Acest obiectiv s-a dovedit a fi cel mai scump proiect de înarmare din lume, cu toate că de la început a fost sortit eşecului. Acest proiect se găseşte în analele istoriei sub numele de „Star Wars” sau Iniţiativa de Apărare Strategică (Strategic Defense Iniţiative – SDI). Mulţi cercetători cred că SDI avea doar rolul de paravan, în spatele căruia erau create tot felul de arme ultrasofisticate, ca de exemplu armele anti-materie!

În octombrie 1993, ministrul apărării de atunci, Les Aspin, a anunţat că Pentagonul va efectua un studiu în legătură cu tehnologiile neletale. Doctorul Aldric Saucier este un om de ştiinţă al Comandamentului Defensivei Balistice, cu o experienţă îndelungată în cercetarea spaţiului cosmic. În 1993, doctorul Saucier a afirmat în faţa Comitetului Guvernamental pentru Operaţiuni că cel puţin jumătate din bugetul SDI este repartizat proiectelor clasificate. El confirmă că milioane de dolari sunt jonglaţi de la un proiect la altul. Din 1993, firmele care lucrează la proiectele SDI profită de programele neletale. În noiembrie 1993, doctorul John Alexander, menţionat în capitolul IV, a organizat la Universitatea Johns Hopkins o conferinţă despre armele electromagnetice. La această conferinţă a participat elita industriei armelor de înaltă tehnologie, iar doctorul Edward Teller a fost invitat în calitate de gazdă-prezentator.

Pe lângă armele energetice folosite împotriva oamenilor, au fost create şi unele care pot fi îndreptate împotriva aparatelor, avioanelor şi vehiculelor. Aceste tehnologii includ arme cu pulsaţii de microunde de înaltă frecvenţă (arme HPM) şi arme cu pulsaţii electromagnetice (arme EPM), ce pot întrerupe circuitele electrice, punând astfel în pericol avioanele şi autovehiculele.

Doctorul John Alexander este privit drept părintele defensivei militare neletale. În timpul liber este interesat de fenomenele paranormale şi OZN-uri. În revista „Aviation Week & Space Technology” din 24 ianuarie 1994, doctorul Alexander a dat de înţeles că în SUA s-au creat actualmente arme anti-materie, ce pot opri curentul electric dintr-un oraş întreg, pentru a putea anihila cu uşurinţă trupele rebele.

Un interes deosebit s-a manifestat pentru armele EMP, deoarece sunt avantajoase pentru misiunile forţelor speciale. Pulsaţiile electromagnetice acţionează repede, curat, foarte eficient şi sunt invizibile. Ipotetic, aceste arme ar putea fi folosite şi împotriva OZN-urilor. Se crede că OZN-urile pot ioniza aerul din jurul lor. Acesta este un indiciu că propulsarea OZN-uri lor s-ar putea baza pe curent electric şi câmpuri magnetice. De aceea pulsaţiile electromagnetice ale armelor HPM şi EMP ar putea tulbura sau anula sistemele electrice ale OZN-urilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO