Proiectul top-secret ISIS al KGB-ului: găsirea de către ruşi în Egipt a mormântului zeului-extraterestru Osiris, vechi de 12.000 de ani! Descoperirea ar putea schimba întreaga istorie a omenirii!


mumie egipteanaAcest articol are la bază un film documentar difuzat în 1998 difuzat de televiziunea americană Sci Fi, intitulat „Secret KGB Abduction Files” („Documentele de răpire secrete ale KGB”). Televiziunea americană nu a difuzat filmul decât o singură dată, iar faptul că îl putem găsi astăzi pe YouTube se datorează celor pasionaţi care au înregistrat documentarul în 1998.

UPDATE 2018: se pare că filmul de pe YouTube a fost şters din nou. Probabil că nu se doreşte aflarea adevărului.

Filmul arăta o expediţie secretă a KGB-ului în Egipt, ca parte a „Proiectului Isis”, în care spionii sovietici au descoperit ceea ce pare a fi o mumie extraterestră, lucru care ar putea revoluționa înțelegerea începuturilor civilizației umane.

Victor Ivanovici, astrofizician rus şi angajat de Kremlin ca şi consilier stiintific pentru dezvoltarea de sisteme de propulsie avansate, este cel care recunoaşte că a avut acces la anumite arhive secrete ale KGB-ului. În documentar, el a vorbit despre o expediție din 1961, ca parte a „Proiectului Isis”, care avea drept scop să descopere urme ale cunoașterii și tehnologiei Egiptului Antic, care puteau fi folosite pentru aplicatii militare.

Echipa de misiune a constat în egiptologi ale Academiei Sovietice de Științe, experți militari specializați în industria chimică și radioactivitate, astronomi, dar şi oficiali ai Egiptului. Dacă luăm în considerare perioada istorică în care a avut loc misiunea, nu e de mirare axa politică dintre Egipt și Uniunea Sovietică. După conflictul din 1956, când Israelul a invadat teritoriul egiptean, ca urmare a crizei Canalului Suez, Uniunea Sovietică a fost de partea Egiptului. Se estimează că, atunci când a început proiectul Isis, personalul militar sovietic din Egipt a ajuns la 20.000 de oameni.

mumie egipteana 1

Expediția a fost organizată după descoperirea unui mormânt misterios de către doi beduini într-unul dintre piramidele din Giza. Cei doi beduini, după intrarea în mormânt, s-au îmbolnăvit şi au fost internaţi la spital. Când au fost interogaţi de agenții KGB și de serviciile secrete egiptene, beduinii au spus că l-au găsit pe „zeul vizitator”.

De atunci, „Proiectul Isis” a devenit cea mai mare prioritate și toate eforturile vor fi organizate pentru a găsi și analiza mormântul descoperit de cei doi beduinii. Expediția a fost organizată în comun de către cele două țări, în secret, de teama ca CIA, serviciile de informații americane, ar putea deveni conștiente de descoperire. Potrivit documentului raport deținute de Ivanovici, sovieticii au găsit mormântul plin de artefacte. Astfel, citim într-o notă adresată unui ofițer superior al KGB: „Agenții mei au asigurat informaţiile oamenilor de ştiinţă care lucrează la mormântul descoperit al vizitatorului”.

Iată ce s-a descoperit în mormânt: 15 cutii de artefacte, 1 corp mumificat parțial, un sarcofag de piatră, 8 mostre de hieroglife.

mumie egipteana 3

Ce e interesant e raportul întocmit de unul dintre primii oameni de ştiinţă care au intrat în mormânt: „În timpul inspecției pereţilor, am observat o forță de respingere ciudată care ieşea din pereți. Nu am găsit nicio explicație științifică.”

În cele din urmă, raportul pregătit de unul dintre criptografi, care a participat la decodificarea celor gravate pe zidurile mormânt, putem citi o profeție despre întoarcerea „celor cu aripi”. Oare cine-or fi aceştia?

mumie egipteana 2

Dar descoperirea cea mai surprinzătoare se referă la mumie. Mumia pare să aibă o înălțime de cel puţin 2 metri înălțime, mult mai mare decât înălțimea medie a locuitorilor din Egiptul antic. Analiza cu carbon-14 realizată de biologul Boris Timoiev a arătat că trupul avea o vechime de cel puţin 12.000 de ani, cu mii de ani înainte de perioada dinastică egipteană a faraonilor. Şocant, nu?

Conform mitologiei egiptene, o familie de zei a coborât din stele în Egipt. Ei i-au învățat pe oameni tot felul de cunoştinţe. Mai târziu, când lucrarea lor a fost desăvârşită, ei au părăsit pământul şi s-au întors în cer, cu excepția lui Osiris, care a fost lăsat cu sarcina de a proteja și a menține cunoștințele oferite de zei oamenilor. Osiris a adus civilizația oamenilor, i-a învățat să cultive pământul și să producă vin, fiind iubit de popor. După moartea sa, el a fost mumificat și îngropat într-o locație secretă. Bazat pe acest mit vechi, echipa de oameni de ştiinţă ruşi a fost convinsă că mumia descoperită era aceea a lui Osiris, regele extraterestru!

Filmul documentar din 1998 se bazează pe arhivele autentice ale KGB, pe care canalul Sci-fi l-a obţinut cu ajutorul unui intermediar. În el se poate observa mormântul „vizitatorului” din Egipt, iar experții Sci-Fi garantează autenticitatea filmului. Filmul alb-negru prezintă un număr de soldați și ofițeri care intră ceea ce pare a fi o cameră de înmormântare egipteană, fără a purta măști de gaze. La deschiderea sarcofagului, puteți vedea un nor de gaz toxic care invadează zona, soldații speriindu-se. Mai târziu, locul pare să fi fost organizat pentru analize științifice suplimentare; acum soldații poartă costume de protecție speciale.

Ce valoare poate fi dat acestui film? Este o glumă făcută pe baza revelațiilor lui Ivanovici? Nu există nicio îndoială că filmul arată concordanţa cu datele conținute în documentele Ivanovici. Aceasta, după unii, ar fi o dovadă în plus pentru a susține autenticitatea filmului.

„Nu există nicio îndoială că un mic grup de oameni de știință ruși, împreună cu experți militari, au descoperit un mormânt în Egipt în 1961”, spune Ivanovici. „Dar, în documentele oferite nu a fost dezvăluit niciodată ceea ce a fost găsit în interiorul sarcofagului. Numai din sursele cele mai înalte din KGB am aflat că s-a găsit rămășițele unei creaturi extraterestre, care a murit în Egipt în anul 10.000 ani înainte de Hristos”.

În cazul în care informațiile divulgate de către Dr. Ivanovici sunt adevărate, atunci ar trebui să se reconsidere toată evoluția culturală a civilizației umane…

 


Lasă un comentariu