În spatele Facebook-ului s-ar afla extratereştrii Yahyel!? N-am cum să cred aşa ceva…


yahyel-2Acum o săptămână, am vorbit în cadrul acestui articol (Iată-i pe sirieni, extratereştrii de pe Sirius, foarte asemănători cu “Na-vi” din mega-producţia “Avatar”! Ei ne-au creat pe noi, oamenii!?) despre sirieni, adică extratereştrii de pe Sirius. Bineînţeles, nu reprezintă descrierea mea, ci a unor persoane care pretind că ar fi făcut „chanelling” cu aceste fiinţe extraterestre. Astfel, sirienii ar fi ceva mai înalţi decât noi, subţiri, cu muşchi veritabili, piele albastră, ochi ovali şi degete lungi.

Astăzi, vom vorbi despre un alt tip de extratereştri care ar exista, pe nume Yahyel (sau Shalanaya). Eu nu cred în aceşti extratereştri şi în aceste descrieri, dar, de dragul diversităţii, îi prezint.

Yahyel este o specie superbă și grațioasă de ființe extraterestre hibride. Se spune că Yahyel ar radia o energie solară aurie foarte pură, și este una dintre cele mai apropiate rude interstelare pe care le avem.

Yahyel va fi prima rasă cu care vom face un contact deschis în viitor. Yahyel are înălţimea noastră și pare să aibă aspectul unui personaj angelic din desenele animate japoneze (anime). Este o specie extraterestră deosebit de frumoasă, blândă, inteligentă, inimoasă și grijulie.

Yahyel are o relație foarte sănătoasă cu tehnologia sa, fiind aici pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm și să evoluăm. Yahyelii au venit din vremuri primitive și sunt mult mai avansaţi decât noi în prezent. Se spune că multe dintre platformele noastre de social media de pe Internet au fost realizate cu ajutorul lor, pentru a ne ajuta să evoluăm. Facebook-ul e creaţia extratereştrilor Yahyel!? Aşa ceva nu mai cred…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock