Încă 3 obiecte cereşti s-au prăbuşit pe Pământ în ultimele zile, în afara obiectului spaţial misterios care a „plonjat” astăzi în Oceanul Indian!


WT1190FScriam în urmă cu 11 zile acest articol – Un obiect spaţial misterios, de origine necunoscută, se va prăbuşi pe 13 noiembrie 2015 în Oceanul Indian! Ar putea fi vorba de rămăşiţele unei nave spaţiale extraterestre sau de o rachetă nucleară neexplodată lansată de pe Terra în 2012! – în care vorbeam despre un obiect ceresc ciudat, WT1190F, care urma să “plonjeze” în Oceanul Indian astăzi, 13 noiembrie 2015. WT1190F are o orbită eliptică extrem de mare, aceasta fiind de două ori distanța dintre Pământ şi Lună.

Scriam tot atunci că există o mare problemă cu acest obiect ceresc misterios. Orbita sa este neobişnuită pentru un obiect atât de uşor, ce are doar 1-2 metri diametru. Iar “deşeurile spaţiale” nu au orbite ce depăşesc de două ori distanţa dintre Pământ şi Lună. Ele sunt, de obicei, resturi ale sateliţilor umani şi orbitează în apropierea Pământului. Şi, mă întrebam pe bună dreptate care ar putea fi sursa sa. Resturile unei nave spaţiale extraterestre? Sau poate resturile unei rachete nucleare ce a fost lansată în anii trecuţi dintr-o ţară către altă ţară, dar care, din cauza unor greşeli de traiectorie, a părăsit orbita Pământului?

Iată că, între timp, obiectul ceresc a ajuns deja în Oceanul Indian, la sud de Sri Lanka, aşa cum putem citi dintr-un articol de pe universetoday.com. Norii au împiedicat observațiile de la sol din Sri Lanka, în timpul reintrării lui WT1190F în atmosferă, dar o echipă de astronomi a capturat imagini spectaculoase ale obiectului dintr-un avion, ce zbura la mare altitudine deasupra Oceanului Indian, foarte aproape de momentul prezis de sosire (vedeţi imaginea de la începutul articolului).

Dar, până la prăbuşirea obiectului WT1190F în Oceanul Indian, în ultimele zile s-au mai prăbuşit pe Pământ mai multe obiecte cereşti. E adevărat că prăbuşirea lor din spaţiul cosmic nu este un lucru neobişnuit pentru Terra, dar prezenţa lor pare din ce în ce mai prezentă în vieţile noastre.

Ziarul The Express scrie că, în afară de obiectul WT1190F din Oceanul Indian, încă 3 obiecte cereşti s-au mai prăbuşit zilele trecute pe Terra. Astfel, în urmă cu o săptămână a fost găsit un glob ciudat de 20 kg în satul Calasparra (Murcia, Spania), în aceeași zi în care un alt obiect rotund bizar a fost găsit într-un oraş aflat la coasta Mării Negre, în Turcia. Între timp, a mai fost găsit încă un „deşeu spaţial” în Spania, în Elda.

De ce atât de des vin aceste obiecte pe Pământ şi se vorbeşte atât de mult despre ele? Poate că ele nu sunt mai multe decât de obicei, dar ele sunt mult mai mediatizate. De ce apar mai des aceste obiecte cereşti în mass-media internaţională? Se încearcă pregătirea noastră?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock