Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Guvernul chinez somează NASA să recunoască că aselenizarea din 1969 a fost o farsă? Sau se decredibilizează încă o dată o teorie a conspiraţiei?

240

conspiratie aselenizare chineziWorldNewsDailyReport.com este un site de satiră care pune intenţionat ştiri şi articole false. Am observat însă că o bună parte din aceste articole false vor să “confirme” anumite teorii ale conspiraţii, ceea ce înseamnă, de fapt, un fel de bătaie de joc pentru conspiratori şi munca lor. Şi asta pentru că aceste ştiri marca “WorldNewsDailyReport” ajung din păcate neverificate şi pe site-uri de conspiraţii şi sunt luate iniţial de “bune”. Apoi, după ce lumea află de falsul lor evident, ajunge să se spună: “Site-urile de conspiraţii prezintă numai ştiri false şi nu sunt deloc credibile!” Astfel, se pierde şi bruma de credibilitate. Totul este de fapt o manipulare inteligentă a informaţiilor, prin care se urmăreşte decredibilizarea totală a site-urilor de conspiraţii. Eu am să încerc să cad cât mai puţin în această capcană şi am să dezvălui unde se încearcă a se crea manipulări de genul acesta.

Ultimul articol “bombă” al lui “WorldNewsDailyReport” nu vine decât să prezinte un subiect “sensibil” pentru americani: aşa-zisa ajungere a omului pe Lună, eveniment care ar fi avut la sfârşitul anilor 60, dar care a fost demonstrat de mulţi conspiraţionişti că a fost un fals marca Hollywood. Articolul de pe “WorldNewsDailyReport” care pare la prima vedere a fi unul adevărat se numeşte “Robotul lunar chinez n-a găsit nicio dovadă a aselenizării americane.” Citez din articol:

“Oficialii de top al programului spațial chinez au ieșit în această dimineață și şi-au exprimat opinia că aselenizările americanilor au fost o farsă completă, relatează Beijing Daily Express. 200 de oficiali de rang înalt din programul spațial chinez au semnat o petiție cerând explicații din partea guvernului american și eliberarea de informații clasificate NASA privindaterizările” pe Lună ale americanilor, care s-au dovedit a fi o păcăleală elaborată, orchestrată pentru a păcăli lumea. Aceste afirmații au venit după o analiză recentă ale fotografiilor realizate de robotul lunar chinez care nu a găsit urme ale aselenizărilor americane”.

Ştirea ar fi fost şocantă dacă ar fi apărut în presa oficială chineză, dar aşa ceva nu veţi întâlni niciodată în vreo presă oficială din lume. De fapt, între marile puteri există o înţelegere secretă cu privire la subiecte sensibile, aşa cum arătam într-un articol recent: Ei joacă teatru pentru a ne înşela! E posibil ca Rusia şi SUA să fie în aceeaşi barcă a Ocultei Mondiale şi noi credem că ei se războiesc cu adevărat!Chiar spuneam atunci că, pentru a se crea o nouă ordine mondială, cooperarea dintre marile superputeri ale lumii trebuie să existe. E de neimaginat a se produce o ordine mondială, fără China şi Rusia, de exemplu… nu ar mai avea sens şi nu s-ar mai putea numi mondială, din moment ce China reprezintă 15% din populaţia mondială, iar Rusia ocupă o bună parte din teritoriul Terrei.

Cât priveşte robotul chinez “Iepurele de jad”, lansat anul trecut în 2013 de către China pentru a ajunge pe Lună, multe lucruri nu s-a prea auzit de el. Aţi văzut în mass media, zeci sau sute de fotografii trimise de “Iepurele de jad” de pe Lună? Eu unul nu am văzut, deşi urmăresc frecvent presa internaţională. Am scris mai multe articole pe această temă, ca de exemplu un articol din 4 ianuarie 2014 intitulat “NASA falsifică imagini pentru a demonstra că chinezii au ajuns pe Lună! Astfel, încearcă să stoarcă mai mulţi bani! Ruşine să le fie chinezilor şi americanilor!” Şi explicam acolo cum stă mecanismul: chiar dacă chinezii ar şti că americanii şi-au falsificat aselenizarea din 1969, nu vor face publice aceste date niciodată, întrucât interesul tuturor guvernelor lumii este acela de a ascunde adevărul populaţiei, nu de a-l prezenta aşa cum este. Dacă guvernul Chinei ar dezvălui faptul că SUA nu a ajuns niciodată cu vreun om pe Lună, atunci s-ar deschide o “cutie a Pandorei” periculoasă. Lucruri ascunse de chinezi ar fi şi ele dezvăluite, la rândul lor, creând revoltă şi indignare în rândul populaţiei. În definitiv, marile puteri nu-şi doresc revolte pe propriul teritoriu, nevrând altceva decât să-şi perpetueze propriile privilegii.

 

Orgoni Crystal