Dacă vă cazaţi în „Vila contelui” din „Hotelul 13” aveţi parte de lift privat, baie romană din marmură, un Rolls Royce la dispoziţie şi multe altele…


13 ar putea fi un număr ghinionist pentru noi, dar în Macao reprezintă un hotel de ultra-lux. Iar acest hotel conţine propriu-zis 7 „vile”: „La Villa du Comte”, „La Villa du Marquis”, „La Villa du Duc”, „La Villa du Dauphine”, „La Villa du Prince”, „La Villa de Deborah” şi „La Villa du Stephane”.

Dacă vă duceţi în „La Villa Du Comte” este ca şi cum aţi locui într-o locuinţă a unui conte. Ce facilităţi primesc clienţii?

  • Lift privat în cadrul locuinţei;
  • Majodormi permanent la dispoziţie, 24 din 24 de ore;
  • Un decor spectaculos, în care se combină eleganţa cu luxul;
  • Baie romană de marmură;
  • Un dormitor regal;
  • La dispoziţie, un Rolls-Royce Phantom.

Vedeţi câteva imagini din acest lux exorbitant de pe pagina oficială: the13.com.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO