Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Proiectul ultrasecret american „1794”, declasificat recent, arată că SUA intenţiona să construiască o maşinărie zburătoare incredibilă la sfârşitul celui de-al doilea război mondial!


proiectul-1794E garantat faptul că guvernele lumii noastre dețin informații secrete de top, care ar ucide pe cineva neautorizat doar dacă s-ar uita la ele. De aceea, nu ar trebui să ne mirăm şi nici să rămânem uluiţi despre informaţiile incredibile care ar putea „scăpa” în mass-media.

Începând cu primul şi cel de-al doilea război mondial, au existat discuții despre tehnologia militară futuristă secretă aflată în cercetare de către superputerile lumii noastre. Cel de-al doilea război mondial deţine cele mai multe recorduri de teorii ale conspirației în ceea ce privește super armele naziste și alte maşinării incredibile, ce nu par a face parte din lumea noastră, cum ar fi farfuriile zburătoare capabile să circule la viteze supersonice.

Recent, datorită lui „Freedom of Information Act” („Legea privind accesul liber la informaţii”), care permite cetăţenilor americani obişnuiţi să aibă acces la informații clasificate anterior, s-a dat peste mai multe documente care detaliază construirea unei ambarcațiuni sub formă de farfurie zburătoare, care a fost dezvoltată de US Air Force (adică Forţele Aeriene ale SUA).

Proiectul secret american a fost intitulat „Proiectul 1794”, iar unele imagini, care arată diverse scheme, au fost digitalizate. Farfuria zburătoare trebuia să fie folosită împotriva bombardierelor sovietice şi putea să zboare la viteze mai mari de 4 Mach (adică de 4 ori viteza sunetului).

Proiectul a fost estimat la un cost de peste 3 milioane de dolari în vremurile acelea, circa 26 de milioane de dolari în ziua de astăzi. În mod oficial, guvernul american a renunţat la Proiectul 1794, în decembrie 1961, după ce testele inițiale au demonstrat că proiectarea farfuriei zburătoare a fost instabilă și, probabil, din punct de vedere aerodinamic, ea nu ar fi putut supraviețui la viteze mari.

Se spune că această farfurie zburătoare n-a mai fost dezvoltată de US Air Force, dar cine ştie care e adevărul? Dacă ea a fost dezvoltată în continuare la un înalt nivel şi mai sofisticat?

proiectul-1794-1

proiectul-1794-2


Lasă un comentariu