Concluzia şocantă a unui cercetător nazist: Hitler şi-a falsificat moartea în 1945 şi a scăpat în secret în Indonezia!


Hitler batranPână acum am auzit mai multe conspiraţii despre persoane publice care şi-ar fi falsificat moartea (ca Michael Jackson sau Elvis Presley), dar niciodată până în prezent n-am auzit ca Hitler să-şi fi falsificat decesul. Şi aflăm asta dintr-un documentar interesant de peste 1 oră, postat pe YouTube.

Cel care face aceste afirmaţii şocante (că dictatorul Hitler şi-ar fi falsificat moartea) se numeşte Peter Levenda şi este expert în istoria nazistă. Punând toate piesele puzzle-ului împreună, Levenda a făcut nişte descoperiri incredibile, care sunt mult prea bătătoare la ochi pentru a nu fi luate în considerare.

Peter Levenda este autorul mai multor cărţi, dar cea mai interesantă rămâne cea din 1994, „Unholy Alliance: A History of Nazi Involvement With the Occult”, adică „Alianţa malefică: O istorie a implicării naziste în ocultism”. Levenda a participat în documentarul TNT, „Faces of Evil” („Chipurile răului”), ca expert în istoria nazistă, în ceea ce priveşte practicile oculte şi ezoterice. El va apărea de asemenea şi în viitorul documentar al lui History Channel, „Nazi Prophecies” („Profeţiile naziste”). Peter, de-a lungul timpului, a realizat o mulţime de interviuri cu nazişti, neonazişti, satanişti, membri ai Ku Klux Klan, vrăjitori, ocultişti, agenţi secreţi, preoţi, oameni de afaceri, oficiali militari şi cu mulţi alţii, de la care a aflat multe lucruri interesante şi ţinute ascuns omenirii.

Peter Levenda a ajuns la concluzia incredibilă, în munca sa de cercetare, că Adolf Hitler şi-a falsificat moartea în 1945 (în buncărul din Berlin unde ar fi fost găsit mort de sovietici) şi a scăpat în Indonezia, folosind o reţea secretă de simpatizanţi nazişti. El a prezentat o mulţime de contradicţii care înconjoară povestea oficială conform căreia Hitler ar fi murit în buncărul său în aprilie 1945, inclusiv în relatările martorilor germani care pretind că ar fi văzut trupul lui Hitler după presupusa sa sinucidere. Aceste lucruri le puteţi găsi mai detaliat şi într-un articol publicat de mine în 2009 – “History Channel” a descoperit că Hitler nu s-a sinucis în 1945!” Citez din acel articol:

„Se ştie că Hitler avea o sosie, în special după încercarea de asasinat, (operaţiunea Valkyrie). Ceea ce au găsit sovieticii atunci când au sosit în Berlin era un cadavru care semăna cu Hitler, dar ar fi putut fi foarte bine sosia sa. Se pare că acest om era cu 2 inchi mai scurt în înălţime decât Adolf Hitler (…) Se pare că buncărul lui Hitler avea generatoare uriaşe, care ar fi acoperit zgomotul unui pistol (zgomotul pistolului atunci când Hitler se presupune că s-ar fi sinucis). Dacă nu se putea auzi zgomotul pistolului, atunci ce au auzit martorii? Au minţit ei? (…) În arhivele ruse se află o canapea plină cu urme de sânge şi o bucată de craniu uman, ce are un glonte în ea, care se spune că ar fi aparţinând lui Hitler. ADN-ul craniului care se presupune că ar fi aparţinând lui Hitler, era al unei femei care avea între 20 şi 40 de ani! Se pune astfel întrebarea: A supravieţuit Hitler războiului? Şi dacă a supravieţuit, cum a scăpat şi unde s-a dus?”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO