Teoria misterioasă a Simulării Universului: elitele o ştiu din 1947 şi încearcă de atunci să „hăckuiască” algoritmul Universului…


O teorie care dezvăluie o posibilă conspiraţie a apărut pe Internet pe canalul de YouTube „The Murming Man”. În scurtul videoclip de circa 1 minut, ni se spun următoarele:

– Lumea noastră, vieţile noastre… nu sunt ale noastre. Noi aparţinem Graţiei. Ei au construit Simularea, pentru a ne testa, pentru a ne studia. Noi suntem experimentul lor.

– Cei de la putere au învăţat adevărul în 1947 la Roswell. Şi până în 1955, Zona 51 a fost creată pentru a studia Simularea, pentru a „crăckui” codul şi a rescrie algoritmul.

– Există erori peste tot… Treziţi-vă pentru a afla adevărul.

Mai demult există teoria că întreg Universul este o simulare a unei civilizaţii avansate. Dar, chiar şi aşa să fie… să presupunem că noi, oamenii şi Cosmosul în care trăim au fost creaţi într-un laborator hiperdimensional de către civilizaţii din dimensiuni superioare. Dar, pe ei cine i-a creat? O altă civilizaţie şi mai superioară? Şi tot aşa? În final, până unde se poate merge cu această teorie?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock