Teoria misterioasă a Simulării Universului: elitele o ştiu din 1947 şi încearcă de atunci să „hăckuiască” algoritmul Universului…


O teorie care dezvăluie o posibilă conspiraţie a apărut pe Internet pe canalul de YouTube „The Murming Man”. În scurtul videoclip de circa 1 minut, ni se spun următoarele:

– Lumea noastră, vieţile noastre… nu sunt ale noastre. Noi aparţinem Graţiei. Ei au construit Simularea, pentru a ne testa, pentru a ne studia. Noi suntem experimentul lor.

– Cei de la putere au învăţat adevărul în 1947 la Roswell. Şi până în 1955, Zona 51 a fost creată pentru a studia Simularea, pentru a „crăckui” codul şi a rescrie algoritmul.

– Există erori peste tot… Treziţi-vă pentru a afla adevărul.

Mai demult există teoria că întreg Universul este o simulare a unei civilizaţii avansate. Dar, chiar şi aşa să fie… să presupunem că noi, oamenii şi Cosmosul în care trăim au fost creaţi într-un laborator hiperdimensional de către civilizaţii din dimensiuni superioare. Dar, pe ei cine i-a creat? O altă civilizaţie şi mai superioară? Şi tot aşa? În final, până unde se poate merge cu această teorie?


Lasă un comentariu