Un doctor francez s-a vindecat instantaneu de două răni, după o întâlnire cu două OZN-uri. Ulterior, a căpătat puteri paranormale…


Publicat în 1977, clasicul „Colegiul invizibil” al lui Jacques Vallee este o lectură obligatorie pentru investigatorii fenomenului OZN. În „Colegiul invizibil”, Dr Vallee descrie cazul „Doctor X”, demonstrând modul în care o întâlnire cu un OZN poate fi asociată cu remedii fizice uimitoare, precum și cu o schimbare a sistemelor de convingeri.

Un medic din sudul Franței care deținea o funcție oficială importantă a avut o experienţă. Potrivit dr. Vallee, evenimentul a fost investigat amănunțit de o echipă care includea un astrofizician, un psihiatru și un fiziolog.

Cu 3 zile înainte de experienţă, medicul s-a rănit la picior în timp ce tăia lemne. S-a format un hematom mare care încă mai durea noaptea în care a avut loc incidentul. La 4 dimineața, doctorul s-a trezit în timpul unei furtuni și și-a găsit copilul de 14 luni făcând semn spre fereastră. Medicul a presupus că fulgerele de lumină erau doar fulgere. I-a dat copilului să bea apă și s-a uitat pe fereastră. Acolo a văzut două OZN-uri în formă de disc. Ambele aveau antene orizontale. Flash-urile erau de aproximativ unul pe secundă și au fost asociate cu o creștere a luminozității celor două farfurii strălucitoare. Deodată, cele două OZN-uri s-a apropiat de casa medicului; ele s-au contopit într-un singur obiect. O explozie de lumină i-a luminat chipul doctorului de la fereastră. S-a auzit ceva puternic și apoi obiectul s-a dematerializat.

Medicul și-a trezit soția și ea a observat că rana de la picior a soţului ei s-a vindecat complet. În următoarele câteva zile, medicul a observat că și alte răni au dispărut. În timpul războiului din Algeria a suferit o rană care îl făcea incapabil să stea doar pe piciorul drept. Când lucra pentru o perioadă de timp, partea dreaptă a corpului său obosea rapid. După întâlnirea cu OZN-urile, așa cum a stabilit examenul medical, aceste răni au dispărut.

La 6 zile după eveniment, faimosul anchetator francez Aime Michel l-a evaluat pe doctor și l-a găsit plângându-se de slăbiciune generalizată cu crampe abdominale. În plus, în jurul buricului i-a apărut o zonă ciudată de formă triunghiulară de pigmentare roșie. Michel a crezut că asta ar putea fi ceva psihosomatic. Însă, chiar şi bebelușul medicului a dezvoltat același triunghi roșu în jurul buricului său.

Timp de 2 ani, Aime Michel a constatat că nu a existat vreo revenire a simptomelor legate nici de rana de război, nici de rana în urma tăierii lemnului. Erupția triunghiulară i-a rămas atât tatălui cât și fiului. În plus, a avut loc o schimbare dramatică a convingerilor medicului – se pare că a dobândit o acceptare aproape mistică a evenimentelor vieții și morții.

Medicul a experimentat în anii următori chiar şi fenomene „paranormale”: telepatie, un incident de levitație pe care medicul nu l-a putut controla, precum și efecte electromagnetice care implicau funcționarea defectuoasă a ceasurilor și a circuitelor electrice. Aceste evenimente au sfidat toate explicațiile ştiinţifice.


Lasă un comentariu