Codexul Dresda, cel mai vechi manuscris mayaş din lume, conţine profeţii despre Obama, reptilieni şi despre un potop universal din viitor

  •  
  •  
  •  
  •  

Am să vorbesc în acest articol despre Codexul de la Dresda sau „Codex Dresdensis”, cum mai este el cunoscut. Este o carte mayaşă precolumbiană (cea mai veche din zona Americii), din secolul XI sau XII, ea fiind, de asemenea, o copie a unei cărţi mai vechi cu cel puţin 300 de ani. Ea are 39 de foi, fiind inscripţionată pe ambele părţi.

Istoria codexului este una interesantă. Johann Gotze, directorul Bibliotecii din Dresda, a cumpărat exemplarul în anul 1739 de la un colecţionar privat din Viena. Cum a ajuns în Viena este neclar, dar se speculează că acest codex ar fi fost adus din America în Europa de celebrul conquistador spaniol Hernan Cortez, care i l-ar fi oferit drept dar regelui spaniol Carol I. De atunci, codexul se află în posesia Bibliotecii din Dresda (Germania).

Click pe imagine pentru MARIRE

Codexul nu a fost descifrat decât parţial. Din cele 350 de semne conţinute, s-a reuşit descifrarea a doar 250 de semne. Codexul Dresda este uimitor pentru că el conţine tabele astronomice de o acurateţe incredibilă, cele mai celebre fiind tabelele lui Venus şi a Lunii. Dar poate că această carte mayaşă conţine şi profeţii. Tot ce veţi citi mai jos sunt doar nişte ipoteze.

În imaginea din stânga (luată din Codexul Dresda) veţi observa în jos un „zeu” negru, cu un vultur deasupra capului său. Dar se ştie că vulturul este simbolul actual al Statelor Unite…iar singurul lider negru din lume care are drept simbol vulturul este Barack Obama, preşedintele SUA. Mai sus, în imagine, se poate vedea o altă fiinţă, care are deasupra un extraterestru reptilian. Cine reprezintă acea persoană e greu de spus…poate fi un alt lider mondial (la fel de puternic ca Obama), dar la fel de bine poate fi un lider din umbră, care manipulează întreaga lume, deci inclusiv şi pe Obama. Ar putea fi, de exemplu, capul familiei Rothschild, cea mai bogată familie din lume de peste 200 de ani. Adesea, Rothschildii au fost acuzaţi că ar avea legătură cu extratereştrii reptilieni.

În susul imaginii se poate vedea ceea ce pare a fi un ceas, cu 12 indicaţii orare pe el. Dar, în loc să aibă 2 limbi care să indice ora, ceasul are 4 limbi, toate orientate către 11, 2, 5 şi 8. Acum, dacă adunăm primele 2 (11+2), dar şi ultimele 2 (5+8), ne dă acelaşi rezultat: 13. Dar 13 este un număr important la mayaşi: omenirea se află în cel de-al 13-lea ciclu baktun al calendarului mayaş, ciclu care se va sfârşi pe…21 decembrie 2012.

Se mai observă că reptila de mai sus „scuipă” apă, şi nu flăcări cum ar fi normal. Aceasta ar putea simboliza că Pământul se va sfârşi ca urmare a unui potop devastator, poate la fel de devastator ca celebrul potop al lui Noe. Vor fi oare implicaţi extratereştrii reptilieni? Ce rol au ei într-o eventuală apocalipsă a Pământului? Mai amintesc, totodată, ceea ce s-a spus într-un documentar History Channel despre Codexul Dreda: „Ultima pagină a codexului Dresa înfăţişează distrugerea lumii de către ape”. Sau poate apa e doar un simbol al curăţării acestei lumi de păcatele şi mizeriile în care ne afundăm în fiecare zi?

Dar, dacă interpretarea e corectă şi Obama e cel reprezentat în Codex, atunci înseamnă că acest potop trebuie să se întâmple în timpul mandatului lui Obama…în maxim 4 ani, şi asta doar dacă Obama va fi reales preşedinte în noiembrie 2012…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu