Facebook
Orgoni Crystal

Un “marţian” face dezvăluiri cutremurătoare: chinezii de astăzi sunt urmaşii marţienilor

Într-o broşură intitulată „Adevărul despre Marte”, scrisă în 1956, autorul Ernest L. Norman susţinea că i-a contactat pe locuitorii planetei Marte. În broşura sa, Norman afirma că îşi petrecea o oră meditând, şi că datorită acestor meditaţii el a fost contactat de un om de pe Marte în luna februarie a anului 1955. „După ce s-a prezentat ca fiind Nur El, a explicat reprede că era de pe planeta Marte, şi că dacă voiam, puteam să ajung acolo împreună cu el, în oraşul său (în zbor astral) şi că el avea să fie ghidul meu personal”.

Norman îşi continuă povestea spunând că „Toate oraşele de pe Marte sunt subterane şi fac legătura unele cu altele prin tuburi ovale de metal având un dimetru de la trei la cinci sute de picioare (aproximativ între 91,44 m şi 152,4 m). Aceste tuburi i-au derutat pe astronomii de pe Pământ. Unii cred că aceste canale sunt fie o construcţie inteligentă sau un mijloc de transport al apei aflată în cantităţi mici de-a lungul întregii planete.”

Norman pertinde că oamenii de pe Marte sunt mai mici decât cei de pe Pământ, ei atingând în medie aproximativ 4 picioare şi 6 inchi (aproximativ 1,36 m) în înălţime. Înfăţişarea lor seamănă cu a mongolilor. Marţienii au migrat iniţial cu navele spaţiale de pe o planetă pe cale de extincţie acum mai bine de un milion de ani. Ei au venit şi pe acest Pământ şi au început să construiască o colonie dar şi-au dat seama că e intutil să o întreţină. Nur El a mai explicat cum această colonie a devenit rasa chineză de-a lungul evoluţiei timpului.

Marţienii i-au explicat lui Norman că acum mai bine de o sută de mii de ani planeta Marte semăna foarte mult cu planeta Pământ. Exista aer, apă, şi viaţă vegetală şi animală din belşug. La acea vreme, prin ştiinţa lor ocultă şi a telescoapelor lor sofisticate au văzut, undeva în spaţiu, cum a avut loc un cataclism. Un Soare gigantic s-a aprins brusc ca o novă (=stea variabilă a cărei strălucire creşte puternic şi relativ brusc, pentru a reveni apoi treptat la strălucirea iniţială) şi apoi a explodat. Bucăţi imense s-au prăvălit în spaţiu în diferite direcţii, fiecare bucată reprezentând „un soare arzând atomic”, de dimensiuni mai mici şi de un alb arzător.

S-a stabilit cu ajutorul calculelor că una dintre aceste bucăţi arzătoare avea să treacă foarte aproape de sistemul lor solar. Marţienii aveau o alternativă: să stea pe Marte sau să migreze spre o altă planetă aflată la mare distanţă de acest sistem solar. După îndelungi căutări, şi-au dat seama că nu exista nicio altă planetă disponibilă care să fie potrivită. Şi deci s-a căutat o alternativă. Marţienii puteau construi oraşe imense în subteran.

După ce cataclismul a lovit sistemul solar, planeta Marte a fost distrusă şi arsă. Şi planeta Pământ a avut de suferit de pe urma acestui cataclism: datorită faptului că orbita şi axa Pământului au fost dramatic schimbate, acesta a trecut prin cutremure uriaşe de pământ şi valuri de flux.

Cuvinte-cheie: , , , , , , ,
Orgoni Crystal

 

Articole inrudite