În biblioteca secretă a rozicrucienilor se găsesc informaţii secrete despre istoria omenirii! Legătura dintre „Cei Strălucitori”, piramide, megaliţi şi Atlantida!


intelepciune AtlantidaFrancmasoneria modernă şi alte organizaţii oculte (Illuminati) îşi au originea în mişcarea rozicruciană, care a fost întemeiat în 1188 de un cavaler templier, precursor al masonilor, pe nume Jean de Gisors, vasal al regelui englez Henric al II-lea şi primul Mare Maestru de sine stătător al Ordinului Sionului (vezi mai multe în acest articol din 2010: Rozicrucienii, înaintaşii francmasonilor şi moştenitorii cavalerilor templieri).

Se pare că anumite documente secrete ascunse în biblioteca rozicrucienilor dezvăluie trecutul misterios al omenirii, dar și viitorul inevitabil al rasei umane. Aceste documente răspund la următoarele întrebări: Ce funcţiuni aveau vechile piramide? Cum și de ce a fost distrusă Atlantida? Cine sunt gardienii înțelepciunii secrete? De unde au venit creatorii noştri?

„Cei Strălucitori” au ghidat din umbră omenirea

Există o legendă (nu ştiu dacă e adevărată sau nu, eu doar o prezint), după distrugerea Atlantidei, „Cei Strălucitori”, un grup de extratereştriființe extrem de avansate, care au fost creatorii noștri și care mai târziu au fost veneraţi ca zei, s-au împrăștiat peste toate continentele. „Cei Strălucitori” şi-au continuat misiunea și i-au asistat și îndrumat pe oameni în dezvoltarea lor. Ei au împărtășit cunoștințele deţinute și i-au învățat pe oameni agricultură, medicină, astronomie, matematică și tot ce a fost necesar pentru supraviețuirea noastră ca specie.

„Cei Strălucitori” era o rasă superioară și o mare parte din ceea ce puteau să facă părea a fi ceva magic” strămoșilor noștri. Cu toate acestea, aceste ființe extraterestre nu erau magicieni. Dimpotrivă, mulți dintre ei erau adevăraţi oameni de ştiinţă. Cunoașterea științifică și tehnologică aCelor Strălucitori”a fost și încă este dincolo de înțelegerea noastră.

Această civilizație extraterestră remarcabilă a fost pe deplin conștientă de pericolul de a dezvălui toate cunoștințele sale oamenilor, care erau consideraţi a fi mai puțin dezvoltaţi. Prin urmare, cunoașterea secretă a „Celor Strălucitori” a fost dezvăluită doar unui grup de persoane alese cu grijă, cum ar fi preoții și inițiații in înțelepciunea secretă. Era de datoria lor de a proteja și conserva înțelepciunea „Celor Strălucitori” și așa au făcut

Cunoştinţele secrete ale „Celor Strălucitori” se găsesc ferecate în biblioteci

Cunoașterea secretă aCelor Strălucitori” a supraviețuit până astăzi, dar învățăturile zeilor nu sunt ușor accesibile pentru orice persoană obișnuită. Această cunoaștere extraordinară și extrem de valoroasă a fost scrisă și este acum blocată în spatele ușilor închise, fiind foarte dificil ca ele să fie deschise. Biblioteca Vaticanului nu este singurul loc care este plin de secrete. Există, de asemenea, unele societăți secrete care posedă cunoștințe unice despre istoria planetei noastre. De aceea, în acest articol vom vorbi puţin despre cunoașterea secretă a rozicrucienilor.

Secretele piramidelor şi megaliţilor

Potrivit unor documente secrete din biblioteca rozicrucienilor, filozoful grec Platon (427 sau 428 – 347 î.Hr.) a fost un depozitar al tradiției Atlantidei, iar relatările sale sunt autentice. O parte din învățăturile rozicrucienilor au fost descoperite de membrii Ordinului de francezi al Marelui Maestru Raymond Bernard (1923-2006). Potrivit lui Raymond Bernard, Atlantida a fost un continent extrem de civilizat cu mijloace de comunicare și de transport incredibile, ce nu se asemănau cu cele din zilele noastre. În timpul său, Atlantida a fost „inima lumii”.

O relație directă a fost stabilită de către Colegiul Înțelepților, care erau „gardienii înțelepciunii secrete”, iar această relație a fost marcată de untemplu piramidal”, sediul Colegiului din Atlantida şi locul unde erau păstrate toate cunoștințele. Această piramidă este celebra piramidă a lui Keops.

Atlanții cunoșteau natura și puterea unor forțe cosmice, în special curenții telurici și le foloseau cu grijă în agricultură, cât și pentru menținerea armonioasă a echilibrului global al acestor curenți, pentru a evita toate catastrofele geologice ce ar fi putut apărea. Piramidele au îndeplinit şi ele această funcție, locaţiile în care au fost construite fiind alese în mod corespunzător. În alte părţi, au fost construite puncte de protecție, ca dolmene si menhire (monumente megalitice). Ele, în mod precis, marcau exact locurile unde forțele energiei universale se focalizau, şi acolo puteau fi ţinute ceremonii eficiente. Megaliţii sunt peste tot în lume, dar funcția lor unică a fost aceea de a amplifica energia cosmică și de a îmbunătăți recoltele. Toate construcţiile de pe pământ au fost realizate pentru a constitui dispozitive eficiente pentru toate forţele cosmice.

Cândpiramida supremă” a fost modificată ca urmare a intrigilor ambițioase ale mai multor lideri ignoranţi, catastrofa planetară care a cuprins Atlantinda şi întreg Pământul a devenit inevitabilă, sub forma marelui potop. La momentul catastrofei, înțelepții supremi s-au refugiat în Egipt. Ei au protejat cunoștințele lor științifice și tehnice, care au făcut din Atlantida o civilizaţie cum ea nu a mai fost vreodată în istorie.

Se construieşte noua Atlantidă?

Înțelepții nu au mai reconstituit imperiul, din cauza a ceea ce s-a întâmplat și în conformitate cu planul lor universal. Dar, în vremurile noastre, se apropie momentul de reconstruire a noii Atlantide, o renaştere a unei civilizaţii demult apuse. Înțelepții au ghidat din umbră dezvoltarea noastră. Ei au dat oamenilor descoperirile de care ne bucurăm noi astăzi, şi ne-au livrat cunoștințele științifice și tehnice dobândite de către atlanți și conservate prin ei și urmașii lor.

Cunoașterea atlanţilor a venit din alta galaxie si a fost adus de către cei care au devenit primii conducători ai Atlantidei. Unii dintre aceşti extratereştri s-au întors la casa lor, iar alții au rămas pe Pământ, pentru a îndeplini o misiune.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO