În oraşul natal al lui Vlad Ţepeş (Sighişoara) se află pictat într-o biserică veche un obiect zburător extraterestru?


Sighişoara este un celebru oraş aflat în mijlocul Transilvaniei, care şi-a păstrat în mare parte caracterul de „citadelă medievală”. În Sighişoara s-a născut domnitorul Vlad Ţepeş, de la care s-ar fi inspirat binecunoscutul personaj Dracula al lui Bram Stoker.

În Biserica Evanghelică din Sighişoara, în 2014, un turist a fotografiat ceea ce pare a fi un OZN aflat în pictura din interiorul bisericii, ce datează din secolul al XVII-lea. Dar chiar acesta este un OZN? Nu toţi sunt de acord cu această afirmaţie.

Nicolae Tescula, directorul Muzeului de Istorie din Sighişoara, crede că bizarul obiect neidentificat nu ar fi altceva decât reprezentarea paradisului de către artist: „Într-adevăr, există o pictură în sacristia bisericii cu o scenă religioasă care reprezintă un nor – poate ridicarea lui Ilie în Ceruri – ce arată ca o cupolă, dar care, din punct de vedere modern poate să ne facă să ne gândim la un OZN.”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO