Într-un sat din judeţul Mureş a fost observată o fiinţă zburătoare luminoasă, îmbrăcată în haine strălucitoare?


Satul Petrilaca, aparținând de comuna Gorneşti (județul Mureş), se află la o distanță de circa 8 kilometri de drumul național. El este oarecum izolat de lumea dezlănțuită. Însă, în anul 1994, satul mureşean a fost pur şi simplu „invadat” de OZN-uri şi alte fenomene misterioase. Mai mulţi ufologi români întreprind în 1995 o anchetă, în urma căreia rezultatele sunt incredibile!

Astfel, în iulie 1994 un sătean din Petrilaca observă un obiect sferic, metalic, care a staţionat foarte aproape deasupra solului, dar care, la un moment dat, a dispărut brusc în văzduh cu o viteză uluitoare. Peste o lună, în luna august 1994, un alt martor a ieșit în curte, intrigat de comportamentul ciudat al animalelor. Martorul observă coborând încet din cer un obiect lunguieț de culoare metalică. Acest obiect se afla la circa 20 de metri față de nivelul solului. Dimensiunea impresionantă a obiectului l-a înspăimântat pe martor. Obiectul, după ce a staționat circa 1 minut, s-a deplasat încet deasupra satului, dispărând după dealuri, în zona bisericii. Obiectul a evoluat fără a scoate niciun sunet.

Dar, cea mai ciudată dintre toate relatările este cea a unei femei bătrâne, în vârstă de 80 de ani, care susţine că a observat într-o zi din octombrie 1994 un fenomen ieșit din comun.
Femeia spune că, în jurul orei 16:00, cam la 10 metri deasupra casei, și la circa 20 de metri de martoră, a apărut ceva „ca un om mare”, care se deplasa în zbor de-a lungul uliței. Acest „om zburător”, care avea un aspect ca și cum ar fi fost îmbrăcat în haine strălucitoare, iradia lumină proprie. Și mai ciudat, acesta efectua mișcări de rotație aparent necontrolate, în toate direcțiile. Martora, în ciuda vârstei, are o vedere excelentă și a putut distinge toate detaliile anatomice: brațe, picioare, corp, cap! Oare ce-a fost?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO