Misteriosul papirus egiptean Tulli ne vorbeşte despre întâlnirea faraonului Thutmose I cu nişte extratereştri înalţi de 5 metri şi fără cap!

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestru fara capÎn 1934, papirusul egiptean Tulli a fost găsit într-un magazin de antichităţi de către doi fraţi, profesorul Alberto Tulli (directorul Muzeului Egiptean Vatican) şi monseniorul Augusto Tulli. Papirusul nu a putut fi cumpărat datorită preţului prea mare, aşa că profesorul Tulli a copiat textul, care a fost apoi transcris cu ajutorul directorului Muzeului din Cairo, Abbot E. Drioton.

În papirus se vorbeşte despre o serie de viziuni în cer al unor obiecte misterioase observate de faraonul Thutmose I (1504-1459 î.Hr.). Papirusul conţinea multe ştersături în părţile cruciale ale textului; acestea par a fi fost făcute intenţionat, astfel că incidentele să nu fie înţelese prea bine.

„În cea de-a 21-a zi a celei de-a treia luni a iernii, la ora 6 dimineaţa, Scribii, Arhiviştii şi Analiştii Casei Vieţii au observat un cerc de foc (…) Un miros respingător îi veni din gură, dar nu avea cap. Trupul său măsura o prăjină înălţime. Iar inimile Scribilor şi Arhiviştilor erau îngrozite şi confuze, întorcându-li-se stomacurile pe dos. Ei au raportat acest fapt faraonului. Maiestatea Sa a ordonat (…) a fost examinat (…) şi el a meditat la ceea ce s-a întâmplat, acest lucru înregistrându-se în papirusurile Casei Vieţii. Acum, după ce au trecut atâtea zile, aceste lucruri au devenit din ce în ce mai numeroase în cer deasupra Egiptului. Aceste obiecte întreceau Soarele la luminozitate, venind din cele patru colţuri ale cerului (…)

Aceste cercuri de foc veneau şi plecau în înălţimea cerului. Armata faraonului şi faraonul le-au privit pentru mult timp. Acest lucru s-a întâmplat după amiaza. Aceste cercuri de foc s-au înălţat şi mai sus spre cer, îndreptându-se spre sud. Apoi, păsările căzu din cer. Niciodată în istoria omenirii nu s-a văzut un asemenea fenomen pe Pământ (…) Iar faraonul a ordonat ca tot ce s-a întâmplat să fie scris în Analele Casei Vieţii, astfel încât totul să rămână pentru eternitate”.

Sursa acestui text este site-ul scuolaegizia.org. Dacă traducerea este corectă, iar papirusul este unul veritabil, atunci dezvăluirile sale sunt cu adevărat senzaţionale! Se pare că oamenii faraonului au văzut nişte extratereştri extrem de ciudaţi, înalţi de o prăjină (adică, 5 metri!), dar care nu aveau cap! Vă vine a crede?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner