Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Mass-media Illuminati crede că creştinismul s-a răspândit datorită cometei Halley! Acuşi o să aflăm că creştinarea poporului român a fost făcută nu de Sf.Andrei, ci s-a datorat vreunui asteroid!

  •  
  •  
  •  
  •  

cometa cruceAm văzut un mic documentar realizat de Smithsonian Channel (pe care îl puteţi vedea la finalul articolului), în care se vorbeşte de posibilitatea ca creştinarea Irlandei din secolele 5-6 să fi avut drept cauză… cometa Halley şi nu puterea de convingere a noii religii! Trăim vremuri grele, iar creştinismul este atacat din orice poziţie în special de către francmasoni şi Illuminati, care, prin puterea deţinută în instituţiile de cercetare, în mass-media şi în lumea politică şi economică, fac orice propagandă care să discrediteze creştinismul! O să se ajungă să se spună şi că creştinarea poporului român nu s-a datorat Sf.Andrei, ci vreunui asteroid!

Mai jos, puteţi citi traducerea şi adaptarea mini-documentarului Smithsonian Channel:

În secolul al V-lea, un om din Britania romană a venit în Irlanda… numele său era Patrick. Şi el a reuşit să-i convertească pe oamenii păgâni în religia lui Hristos. Aceasta este povestea tradiţională… dar este ea una adevărată? Dr. Patrick McCafferty, un specialist irlandez, crede că lucrurile nu stau chiar aşa: „Realitatea nu a stat chiar aşa. Sf.Patrick nu a călătorit în toată Irlanda. În plus, în acelaşi timp, şi alţi învăţători au mai existat în acea perioadă. Şi, totodată, chiar la un secol după ce Sf.Patrick a murit, păgânismul încă mai exista în Irlanda”.

Dar, dacă a existat ceva care a transformat Irlanda în teritoriu creştin? Ceva care e mai presus de marele sfânt? Există dovezi clare că s-a întâmplat ceva ciudat cu planeta noastră în jurul anului 540 d.Hr: o cantitate uriaşă de praf a apărut în atmosferă. Ce s-a aflat în spatele acestui praf? Răspunsul s-ar putea găsi în gheaţa veche. Geofizicianul, Dr. Dallas Abbott, studiază mostre din straturile de gheaţă din Groenlanda. Urme de praf din secolele trecute au fost prinse în straturile de gheaţă, oferindu-ne date care ar putea să ne arate ce s-a întâmplat cu atmosfera Pământului în acea perioadă: „Mostrele de gheaţă din Groenlanda ne arată că e vorba de praf extraterestru, ce a venit în atmosfera Pământului, din perioada cuprinsă între anii 535-540”.

Dr.Abbott crede că acest praf provine de la cea mai faimoasă cometă: cometa Halley, care a apărut pe cer în anul 530 d.Hr. În plus, ea a mai descoperit ceva şi mai uluitor: „Din cometă s-a desprins o bucată, care a lovit Ecuatorul, iar acest lucru a produs o mare parte din praful care a acoperit Pământul între anii 536-537 d.Hr”.

Descoperirea ştiinţifică a fost confirmată de cronici… chiar se vorbeşte acolo de o cometă care a fost atât de mare încât întregul cer părea a fi luat foc. Romanii au observat un Soare „pal, care şi-a pierdut din strălucire şi vigoare”. Iar vechile cronici irlandeze au scris despre lipsa alimentelor. Rezultatul a fost catastrofal: avem foamete, avem boli şi, de asemenea, avem relatări despre căderea de comete spre Pământ între anii 535 şi 540. Toate acestea au fost dovezi convingătoare pentru oameni că religia lor de până atunci nu le mai ajuta cu nimic şi că aveau nevoie de o religie nouă. Iar creştinismul spunea că acestea sunt semnele decaderii lumii… şi că era timpul de a schimba religia, de a trece de la druism la creştinism.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu