Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Au pierdut oamenii un război atomic devastator pe Marte, ce a avut loc în trecutul îndepărtat?


marte-explozii-nucleareArmele nucleare fac adesea știri la nivel mondial aici, pe Pământ, „mulțumită” Coreii de Nord. Această ţară este singura care mai efectuează experimente cu arme nucleare, deşi acestea sunt interzise de reglementările internaţionale.

Dar, planeta noastră nu este singurul loc unde a avut o activitate nucleară, în conformitate cu un om de știință de la Institutul American de Aeronautică și Astronautică (AIAA). Dr. John E. Brandenburg susține că planeta Marte a avut două explozii nucleare în trecut!! Uau! Ce afirmaţie şocantă!

Brandenburg a prezentat dovezi ale celor două explozii nucleare mari de pe Marte la conferința AIAA ce a avut loc în septembrie 2016. El a spus că zonele în care s-ar găsi urme ale acestor explozii nucleare sunt situate la nord de Cydonia și Galaxias Chaos. Există posibilitatea ca artefacte arheologice să poată fi găsite în aceste locuri, dacă am fi capabili de acest lucru.

Dacă omul de știință are dreptate în legătură cu descoperirile sale, se pune întrebarea cum s-a putut face acest lucru, când şi de către cine. Oare cine a făcut-o!?

Lucrarea lui Brandenburg a fost analizat mai întâi de către Departamentul Apărării al SUA, cea care i-a dat permisiunea de a prezenta concluziile sale la conferința AIAA din California. Iată mai jos un „print screen” cu privire la prezentarea lui Brandenburg, ce poartă numele de „Explozii nucleare, trecute şi masive, care au avut loc pe Marte şi relaţia lor cu paradoxul lui Fermi şi ipoteza cydoniană”.

brandenburgmarspresentation

Teoria lui Brandenburg este mult mai veche; despre ea am vorbit în cadrul unui articol din 2011: De ce Marte e o planetă roşie? Pentru că în urmă cu 180 de milioane de ani, acolo a avut loc o explozie nucleară! Brandenburg spune că această explozie nucleară ar fi una naturală, şi ar fi apărut în urmă cu 180 de milioane de ani. Dar, cine bagă în foc că explozia a fost naturală? Dacă a fost una artificială? Produsă de extratereştri? Sau de către o civilizaţie avansată necunoscută de pe Terra?