Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

E posibil ca în 2016 cercetătorii să fi descoperit planeta extratereştrilor Anunnaki, cei care ar fi creat umanitatea modernă?


nibiru-anunnakiLa începutul lunii ianuarie 2016, o echipă de astronomi de la Institutul de Tehnologie din California, a anunțat public că există indicii puternice ca o planetă uriașă să se afle în apropiere de marginea sistemului nostru solar (vedeţi articolul: În sfârşit, au recunoscut că planeta X există! Cercetătorii americani spun că această planetă e una gigantică şi e situată la marginile sistemului nostru solar! 10.000 de ani pe Pământ e echivalentul unui an pe planeta X!). Această „planetă X” ar avea o perioadă de rotaţie în jurul Soarelui nostru cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de ani.

De atunci, acest anunţ a devenit un subiect fierbinte în întreaga lume ştiinţifică; este aceasta mult trâmbiţata „planetă X”? În afară de comunitatea științifică generală, există grupuri marginale de oameni, care îi includ pe credincioșii în extratereştrii Anunnaki, că ar fi vorba, de fapt, de planeta pierdută Nibiru, „casa” extratereştrilor Anunnaki. Este planeta X planeta Nibiru a Anunnakilor?

Janet Sitchin, al cărui unchi Zecharia Sitchin a fost celebru pentru teoria vechii planetei Nibiru și legătura sa cu Anunnaki, a declarat într-un interviu acordat lui Foxnews.com: „A fost foarte interesant să-i vedem pe oamenii de ştiinţă că au găsit o altă planetă în sistemul nostru solar”. Ea i-a criticat în continuare pe sceptici: „Este interesant pentru că scepticii au considerat că o astfel de planetă mare nu ar fi putut trece neobservată, dar aceştia sunt în majoritatea oameni care nu sunt astronomi și care nu știu cât de mare este spaţiul cosmic.”

Zecharia Sitchin, cel care a murit în 2010, la vârsta de 90 de ani, a scris în 1976 o carte despre Nibiru, intitulată „Cea de-a 12-a planetă”. Cartea demonstrează că atât culturile antice sumeriene, cât şi cele babiloniene, au lăsat diferite indicii cu privire la sosirea Anunnakilor, o civilizație extraterestră puternică şi mistică, care provine de pe planeta Nibiru. Ultima dată când Anunnaki au vizitat Pământul a fost în jurul anului 600 î.Hr.

Sitchin a scris în cartea sa că Nibiru e localizată dincolo de Neptun și că are o orbită 3.600 de ani în jurul Soarelui. Atunci când Nibiru se apropie de Pământ, Anunnaki ar vizita locuitorii Pământului. Anunnaki au fost interesaţi de aurul de pe Pământ, pentru a-şi reface atmosfera planetei lor; o mare parte din munca lor pe Terra a fost făcută în Golful Persic și în regiunile sudice ale continentului african. De asemenea, se pare că Anunnaki au creat omul modern, prin inginerie genetică, pentru că aveau nevoie de lucrători în exploatarea aurului.

Dar, NASA şi oamenii de ştiinţă au propria viziune asupra planetei X, contrazicându-i pe toţi cei care spun că „planeta X ar fi Nibiru”. De exemplu, cercetătorul Harold Levinson de la Institutul de Cercetare Southwest (SUA), a declarat următoarele: „Este imposibil din punct de vedere ştiinţific ca sumerienii să fi ştiut ceva despre acest obiect ceresc sau despre ce ar fi ar fi putut trăi acolo. Posibila planetă nou descoperită este de aproximativ 10 ori mai grea decât Pământ și de 20 de ori mai îndepărtată decât Neptunul de Soare. O orbită completă a planetei X în jurul Soarelui ar lua între 10.000 şi 20.000 de ani. Iar acest lucru nu corespunde cu ceea ce credeau sumerienii despre Nibiru”.

Dar Janet Sitchin spune că aceste calcule nu pot fi întotdeauna 100% corecte şi crede în continuare că planeta X este Nibiru.

 


Lasă un comentariu