Visul groaznic al unei femei cu privire la soţul ei… dovada că unele vise pot prezice exact viitorul!


În luna mai 1938, o doamnă din America a visat că şi-a văzut soţul înjunghiat cu un cuţit de măcelărie de un bărbat scund cu părul lung. Soţul doamnei, bucătar veteran la bordul vasului „City of Norfolk”, a râs, pe faţă, de visul soţiei lui. A refuzat categoric să asculte rugăminţile ei şi să-şi anuleze viitorul voiaj, pentru care era deja angajat. „Baliverne!”, a spus el.

Doamna a fost atât de răscolită de coşmarul ei, că vorbi familiei şi vecinilor, cerându-le să facă tot ce pot pentru a-l convinge pe soţul ei să rămână. Câţiva încercară, dar nu obţinură rezultate mai bune decât ea.

Bărbatul s-a îmbarcat după cum era prevăzut. În noaptea de 16 mai 1938, când „City of Norfolk” făcea drumul spre Londra, doamna avea un alt vis şi văzu din nou pe soţul ei murind în urma loviturilor de cuţit, în urma unei încăierări cu un omuleţ cu părul lung negru. Ea se trezi urlând; „Nu atingeţi corpul înainte să-l văd!“ Ceasul ei deşteptător arăta ora 5 dimineaţa.

În dupa-amiaza aceleiaşi zile, ea a primit o telegramă de la Londra, unde vasul acostase. O anunţau că soţul ei fusese omorât cu lovituri de cuţit de spionul numit Christ Alagurrio. Asasinul a sărit apoi peste bord; în urmărirea lui trei oameni din echipaj au pierit când barca a fost răsturnată de un mare val. Detaliile luptei fatale pe care i le-au trimis armatorii vaporului doamnei coincideau perfect cu cel ale incăierării pe care ea o văzuse în vis.


Lasă un comentariu