O rasă interplanetară de fiinţe, cunoscută sub numele de arhoni, conduce această lume – spun textele vechi de mii de ani


Gnosticii au fost adepți ai unei credințe mistic antice, suferind mai multe persecuţii intense din partea primilor creștini, care le-au considerat credințele eretice. Majoritatea informațiilor esenţiale referitoare la această sectă religioasă au fost pierdute și distruse de-a lungul anilor. Dar, în decembrie 1947, s-a descoperit în Egipt mai multe texte vechi care fac referire şi la gnostici; interesant e faptul că aceste texte vechi ar putea să dețină informații cruciale despre fenomenul OZN.

Gnosticii au pus un mare accent pe schimbarea stării lor psihologice, pentru a ajunge în totalitate la conexiunea cu întregul Cosmos. Textele vechi sugerează că adepții acestei secte foloseau diferite metode pentru a comunica cu Universul, inclusiv plantele psihoactive, metode yoga și ritualurile de împerechiere.

Gânditorii gnostici au dezvoltat un sistem de credințe teologice centrat pe zeița Sophia, originea înțelepciunii divine. Ei credeau totodată că ființe extraterestre erau prezente în sistemul solar, având un rol esențial în determinarea cursului civilizației umane. Conform vechilor texte gnostice, aceste fiinţe sunt cu mult mai vechi decât rasa umană. De fapt, ele pre-datează existenței sistemului solar în sine.

Acești extratereștri, despre care gnosticii îi numesc drept arhoni, se pare că locuiesc în acest sistem solar, dar nu erau capabili să pătrundă pe Pământ. Cu toate acestea, în ciuda faptului că nu se pot manifesta fizic pe această planetă, ei sunt capabili să aibă un impact asupra comportamentului ființelor umane. Se spune că arhonii sunt o rasă extraterestră incredibil de puternică, ce poate afecta în masă ființele umane cu mesaje subliminale care pot schimba conștiința. Conform gnosticilor, această condiționare subliminală a condus la crearea tuturor ideologiilor majore de pe Pământ, inclusiv a tuturor doctrinelor religioase.

Textele gnostice se concentrează în principal pe arhoni atunci când se referă la ființele extraterestre, dar, de asemenea, gnosticii erau conştienţi de prezenţa şi a altor ființe extraterestre și extradimensionale care existau în tot Universul. Majoritatea acestor ființe au fost considerate a fi binevoitoare sau total indiferente față de omenire, dar arhonii au fost considerați deosebit de ostili.

Poate cel mai interesant lucru îl reprezintă faptul că aceste texte gnostice obscure fac lumină asupra incidentelor extraterestre din ziua noastră. Astfel, gnosticii vorbesc de o rasă extraterestră care, ca şi descrie, se apropie aproape perfect de rasa extratereştrilor gri; de asemenea, gnosticii fac referire la o formă draconiană sau reptiliană a extratereştrilor, care par să se asemene cu relatările de astăzi ale cercetătorilor în ufologie. Oare aveau dreptate gnosticii?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock