Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un nor bizar, sub forma unui gigant OZN galactic, a fost observat deasupra unui oraş din China!


nor OZN ChinaÎn ultima vreme, parcă şi norii arată altfel! Ei iau anumite forme ciudate, ca cel de dreptunghi sau „covor magic zburător” (vezi articolul pus recent pe site: Locuitorii dintr-un oraş britanic au rămas muţi de uimire când au văzut pe cer un nor dreptunghiular perfect! Parcă era un covor magic zburător!).

Ultimul exemplu este norul observat în China şi care are forma unui nave spaţiale uriaşe dintr-o altă galaxie, dar meteorologii ne asigură că este doar un nor plutitor. El a fost observat deasupra oraşului Xiamen din provincia Fujian, iar fotograful a suprins momentul atunci când în apropierea sa trecea un avion. Aeronava era atât de mică faţă de „OZN-ul galactic” încât părea ca o furnică faţă de un elefant!

Dar, precum spuneam mai sus, meteorologii ne asigură că nu e nimic anormal cu această formaţiune… ei ne spun că aceşti tip de nori se numesc altocumulus lenticularis şi, în mod normal se formează atunci când aerul rece trece deasupra munţilor. Din cauza formelor lor ciudate care le formează, sunt adesea numiţi drept „nori OZN”.

Să le dăm încă o dată credit specialiştilor, dar observ că fotografia a fost făcută la apusul Soarelui. Dacă nu e nor? Dacă e un OZN? Aşa cum spuneam într-un articol din 2013 (În Argentina a fost filmat un OZN sau un nor mai ciudat? De ce la apusul Soarelui sunt şanse mai mari să fotografiaţi un OZN…), la apusul Soarelui sunt şanse mai mari să surprindeţi un OZN, întrucât învelişul oricărei nave neidentificate va fi revelat timp de câteva secunde sau minute. La un unghi de 60-80 de grade (cum este la apus), învelişul OZN-ului ar trebui să curbeze lumina la 240 de grade (180+60) sau mai mult, ceea ce nu poate face, de aceea, el se dezvăluie.


Lasă un comentariu