Iată o poartă stelară incredibilă! Ea se află ascunsă în Peru, în Munţii Anzi, iar pe aici vin „zeii extratereştri” din alte lumi!


poarta stelara din PeruPosibilitatea ca extratereştrii să viziteze Pământul (în prezent, dar şi în timpurile trecute) a fost respinsă în mod regulat de către majoritatea oamenilor de știință, în principal din cauza problemelor de zbor interstelar. Dar soluţii ar exista, dacă extratereştrii respectivi ar utiliza ceea ce se numește o „gaură de vierme”; o navă spaţială extraterestră ar pătrunde într-o asemenea „gaură de vierme” și ar putea ajunge instantaneu la mii de ani-lumină distanţă. De asemenea, se crede dispozitivele antigravitație ar putea deschide ogaură de vierme” pentru a pătrunde într-un univers paralel.

Dacă acceptăm posibilitatea existenţei extratereştrilor, aceştia ar putea proveni, cel mai probabil, de pe alte planete, dar și din alte universuri paralele, astrale și tărâmuri eterice. Un studiu mai atent al unor rapoarte paranormale indică faptul că fiinţele extraterestre se pot teleporta în lumea noastră din altă dimensiune. Cum? Prin porţile stelare, ale căror mister este fascinant; ele sunt considerate a fi „porţile zeilor”.

Există locuri pe această planetă care sunt învăluite în mit, magie și mister. Acestea sunt locurile unde se pot simți” prezența zeilor extratereştri. Peru este o ţară unde mulți cred că s-ar afla o poartă a zeilor„. Potrivit legendei nativilor sud-americani, există o poartă stelară ascunsă adânc în Munții Anzi, aceasta fiind doar una dintre multele porți stelare strategice în jurul planetei noastre. Poarta stelară din Peru este situată la aproximativ 35 km de orașul Puno.

La prima vedere Poarta Zeilor (Puerta de Hayu Marca) arată doar o stâncă obișnuită sculptată, dar se presupune că ea este mai mult decât atât. Poarta este dificil a fi accesată, din păcate nefiind niciodată explorată complet, dar se crede ea ar putea fi un portal, care duce în „țara zeilor”.

Multe aparitii ciudate și inexplicabile au avut loc aici și oamenii care locuiesc în zonă sunt speriați în a vizita locul după lăsarea întunericului. Localnicii sunt dispuși să vorbească despre experiențele lor remarcabile, dar este dificil de a separa ficțiunea de evenimentele reale. Oricum, există martorii care au observat în zonă prezenţa unor misterioşi bărbaţi înalți, cu părul luminos și pielea frumoasă. Aceste ființe sunt adesea însoțite de cercuri de lumini albastre și portocalii. Dacă e să credem, aceste creaturi necunoscute vin prin intermediul acestui portal și apoi dispar.

Cine sunt ei și de unde vin? Localnicii sunt convinși că portalul duce pe „tărâmul zeilor”. Aceştia par a reveni prin intermediul acestui portal pentru o scurtă perioadă de timp pentru a-şi inspecta proprietăţile lor pământești. Apoi, dispar în lumea lor. Oamenii care locuiesc în satele din munţii Anzi cred vizitatorii ciudati observaţi în apropierea portalului sunt zeii antici, care în timpurile preistorice au coborât din cer și au creat viața pe această planetă.

Nu numai ființe înalte au fost văzute dispărând prin ușa misterioasă din munți. Acest loc este, de asemenea, renumit pentru numărul mare de OZN-uri. Sfere strălucitoare sub formă de disc sunt observate frecvent în acest domeniu, precum și în imediata apropiere a lacului Titicaca și Marcahuasi, un alt portal cosmic puternic din Peru. Oamenii care vizitează portalul simt un sentiment de energie care le curge prin corp, atunci când ating piatra. Alții au avut viziuni ale unor stele, ale unor zone luminoase și prezenţa unor nori strălucitori de gaz.

Oricum, misterul rămâne şi poate că nu ar trebui să luăm prea mult în râs legendele şi poveştile localnicilor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO