Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fiinţe extraterestre au creat prin inginerie genetică omenirea modernă, în urmă cu mii sau zeci de mii de ani?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankGrupele sanguine ar putea dovedi faptul că ființele umane au fost create prin inginerie genetică? De-a lungul anilor, mai multe studii științifice au căutat acest răspuns.

Mulți oameni sunt convinși că evoluția în sine a fost capabilă de a duce omul din forma sa de animal primitiv în cea de fiinţă inteligentă, capabilă de a vorbi, de a scrie şi de a făuri însăşi civilizația. În schimb, dacă ne uităm la scripturile antice și la legendele din toate colțurile lumii, în foarte multe dintre ele găsim relatări privind prezenţa unor vizitatori misterioşi, a unor îngeri căzuți, a unor zei sau a extratereştrilor Anunnaki.

Deşi aceste relatări pot varia de la una la alta, totuşi toate par că spun acelaşi lucru. Şi anume faptul că anumite creaturi au venit din ceruri și au adus ființelor umane instrumentele necesare pentru a crea civilizații vaste și sofisticate. Versiuni ale acestor povești pot fi găsite chiar şi în Biblia creștină, când se face referire la îngerii căzuți (în Geneza, capitolul 6).

Toate relatările scripturilor antice par a fi susținute de dovezile arhitecturale care s-au găsit în diverse situri din întreaga lume. De decenii întregi, arheologi, istorici și ingineri deopotrivă au fost uimiți de tehnologia inteligentă de care au avut parte strămoșii antici ai omenirii, încât aceştia au fost în stare să construiască monumente megalitice extraordinare, în regiuni precum Egipt, Peru și Mexic.

Dar, probabil că un indiciu mai mare se află în structura genetică a ființelor umane. Povestea Anunnakilor descrie modul în care această rasă extraterestră puternică a creat primii oameni pentru a lucra ca muncitori în minele de aur colonizate ale planetei Pământ. Dovada cea mai convingătoare pentru a susține această teorie este existența unor oameni care au un RH- (negativ) al sângelui.

Din biologie, cunoaştem faptul că omul are 4 grupe de sânge principale: 0, A, B şi AB. În acelaşi timp, mai există o clasificare a sângelui uman după prezența sau absența unor proteine specifice pe suprafața hematiilor (sistemul Rh). Determinarea statutului Rh ține cont de cea mai frecventă dintre acestea: factorul D, sau antigenul D. Indivizii ale căror hematii prezintă antigen D pe membrană sunt considerați Rh+ (pozitiv), ceilalți Rh- (negativ). Cei mai mulți oameni, aproximativ 85%, au sânge Rh pozitiv, acesta putând fi găsit şi la maimuţe. Dar, 15% din oamenii au sânge RH-negativ. Dar, studii recente au arătat că acest grup de sânge rară poate indica trăsături „neumane”, care se deosebesc de ADN-ul convențional al lui homo sapiens.

Se poate ajunge la concluzia că sânge Rh-ul negativ se pare că a avut o origine exterioară, „non homo sapiens”, provenind chiar de pe altă planetă. Au venit extratereştrii în vechime, au manipulat genetic homo sapiens şi au creat omul modern? Dar, despre cine să fie vorba? Unii speculează că toţi oamenii cu Rh negativ ar putea fi urmaşii extratereştrilor Nephilim din Biblie („îngerii căzuţi”), care s-au încrucişat cu oamenii…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu