Un craniu misterios descoperit pe planeta Marte indică faptul că, în trecut, pe această planetă au trăit giganţi, la fel ca pe Pământ!


craniu martian 10Cranii extraterestre pe planeta Marte? Da! De câte ori am vorbit doar eu pe acest site, începând chiar cu anul 2009:

* 20 mai 2009 – „Pe Marte a fost descoperit craniul unui extraterestru„: Forma ciudată a uneia dintre pietrele de pe Marte fotografiată de robotul spaţial Spirit a trezit suspiciuni în rândul celor pasionaţi de fenomenul OZN. Aceasta pare să aibă două orificii asemănătoare orbitelor unui craniu, precum şi ceea ce pare a fi un os nazal.

* 31 iulie 2014: „Asta da descoperire! Robotul NASA Rover a găsit pe Marte ceea ce par a fi nişte cranii extraterestre, dar şi un craniu uman!„: tot pe o fotografie NASA pare că se văd mai multe cranii de fiinţe asemănătoare oamenilor.

* 14 septembrie 2012: „Robotul NASA Curiosity a găsit pe Marte un “cimitir de extratereştri”… Iluzie optică sau cranii de marţieni?„: robotul Curiosity a făcut o poză foarte ciudată, căci din solul marţian par a ieşi nişte “cranii” ciudate (sau cel puţin aşa par a fi, cranii). Ele au diferite mărimi, aflându-se într-o ordine haotică. Mă întrebam atunci: oare Curiosity a dat peste un cimitir marţian?

Ei bine, de data aceasta vom vorbi tot despre „cranii extraterestre”, mai precis de un alt craniu misterios ce pare să fi fost descoperit de robotul NASA Mars Exploration Rover Spirit, care cercetează planeta Marte. Poza originală NASA o găsiţi AICI. Într-un videoclip postat pe Youtube, se analizează această fotografie, iar autorul videoclipului crede că a descoperit în stânga sus a imaginii un artefact ce seamănă bine cu un craniu extraterestru.

craniu martian 11

„În opinia mea, artefactul îngropat în nisipul marţian nu este o piatră, ci un craniu. Deşi chipul craniului a fost afectat de elementele mediului înconjurător, încă putem vedea structura capului. Încă putem distinge orbitele celor doi ochi şi o cavitate nazală.

craniu martian 12

Dacă am putea reconstrui craniul, folosind o imagine suprapusă, am putea observa într-adevăr că acest artefact reprezintă rămăşiţele unei relicve străvechi. Craniul, care e mult mai mare decât cel al oamenilor, indică faptul că acest umanoid avea peste 3 metri înălţime. Acest lucru ar confirma faptul că, odată, pe Marte, au trăit giganţi. Dar nu se ştie dacă nu cumva, la fel ca şi giganţii de pe Pământ, uriaşii de pe Marte nu sunt urmaşii unei rase de giganţi extratereştri”.

craniu martian 13

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO