Capitalismul, o ideologie a extratereştrilor malefici prin care noi, oamenii, suntem manipulaţi de secole întregi! Ar trebui să ne debarasăm de capitalism!


Înainte de a trece la subiect, haideţi să ne punem câteva întrebări:

1) Cine credeţi că ar fi mai productivi? 10 oameni aflaţi într-o încăpere şi care se ceartă şi se luptă unii cu alţii sau 10 oameni care muncesc împreună şi sunt în consens?

2) Care comunitate credeţi că este mai productivă? O comunitate în care există conflict între membrii săi sau o comunitate în care membrii lucrează împreună, într-o manieră empatică şi mutuală?

Capitalismul este sistemul care a fost promovat cu obstinaţie în ultimele secole, prin care omenirea a fost obligată să accepte ideea că oamenii trebuie să se concureze unii cu ceilalţi, creându-se astfel bazele pentru injustiţie socială şi distrugerea mediului înconjurător. În loc de conflict, omenirea ar trebui însă să se bazeze pe cooperare.

Există specialişti, ca Dr. John Lash şi Dr. Michael Salla, care au observat un lucru foarte interesant, deşi ideea lor pare a fi una SF: faptul că acesată ideologie, capitalismul, cea care promovează concurenţa sălbatică şi egoismul, este o ideologie extraterestră, ea fiind impusă realităţii umane de către extratereştrii malefici. Prin promovarea capitalismului, extratereştrii malefici au putut menţine umanitatea divizată şi au putut promova un sistem care, în ziua de astăzi, îşi poate declara falimentul.

În plus, capitalismul subminează democraţia participativă, căci societatea umană se află sub controlul unei clici, capitaliştii foarte bogaţi (a se vedea aşa zisele democraţii occidentale, în care politicienii de acolo sunt marionetele marilor bancheri). Aşadar, capitalismul este un instrument de control social al unei ideologii extraterestre.

Deşi Milton Friedman este unul dintre cei mai mari economişti ai lumii, el greşeşte atunci când spune că „libertatea şi capitalismul merg mână în mână”. Capitalismul poate duce la război, iar libertatea poate înflori doar într-un mediu de pace. În timpul războiului, multe din libertăţile omului sunt încălcate. Un alt economist, pe nume Ayn Rand, crede la fel de greşit că „lăcomia omului e bună”. E bună pe naiba. Lăcomia distruge umanitatea şi planeta noastră.

În loc ca oamenii să se inţeleagă între ei, ei se războiesc. Şi, dacă există extratereştri, ăştia râd de noi cât de manipulaţi putem fi.

P.S. Parcă văd că o zică unii că: „Bun, dacă nu e bun capitalismul, atunci ce să alegem? Comunismul? Nu, vă recomand sistemul social al „extratereştrilor Iarga” (vezi acest articol: Îmi place enorm modelul de viaţă al extratereştrilor de pe planeta Iarga: fără bogaţi şi săraci, fără capitalism şi comunism!) În acest sistem, nu mai există competiţie şi astfel dispare una din sursele principale pentru războaie. De asemenea, bogăţia acelei planete (Iarga – ipotetică sau nu) este împărţită extrem de echitabil: fiecare individ primeşte ce are nevoie şi nu va mai exista diferenţe între indivizi foarte bogaţi şi indivizi extrem de săraci. Astfel, se mai elimină încă o cauză principală a revoltelor şi tensiunilor sociale. De ce n-am putea încerca şi noi modelul Iarga?


Lasă un comentariu