Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Acest băiat din Italia putea să aprindă orice lucru, doar privindu-l! De unde avea această putere extraordinară?


Benedetto Supino avea 10 ani când a descoperit ceva destul de ciudat despre el însuși: putea să aprindă lucrurile, doar privindu-le. În 1982, aflându-se într-un cabinet stomatologic din Formia (Italia), el aștepta pe hol în timp ce citea o carte de benzi desenate. Deodată, cartea a luat foc, chiar acolo în mâinile lui!

Dar, fenomenele inexplicabile nu s-au oprit aici. Câteva zile mai târziu, într-o dimineață, Benedetto a fost trezit de un incendiu în propriul său pat, pijamalele sale erau în flăcări, iar băiatul a suferit arsuri severe. Cu o altă ocazie, un mic obiect din plastic ținut în mâinile unchiului său a început să ardă în timp ce Benedetto se uita la el. Cam peste tot unde mergea, mobilierul, hârtia, cărțile și alte articole luau foc instantaneu. Unii martori au pretins chiar că îi vedeau mâinile strălucind în acele momente.

Evident, părinții băiatului au devenit îngrijorați. Au trimis băiatul la medici și fizicieni, care l-au examinat amănunțit, dar nu au venit cu nicio concluzie logică pentru evenimentele ciudate. Mai târziu, Benedetto a fost trimis și la un om al bisericii, cu același rezultat: zero. Totuși, se pare că, având ajutorul unui parapsiholog, dr. Demetrio Croce, Benedetto a putut în cele din urmă să învețe să controleze abilitățile sale paranormale.

Deși povestea ciudată a lui Benedetto Supino a făcut o serie de titluri senzaționale în ziarele italiene, în anii 1980, nu se mai ştie nimic ce s-a întâmplat cu acel băiat, care acum e adult. Benedetto a fost citat în diverse cărți și reviste ca „torţa umană”, „băiatul de foc” sau „aruncătorul uman de flăcări”.