Un fotograf polonez întâlni noaptea o „creatură care îşi schimbă forma”? Sau celebrul „skinwalker”?


Pe 11 martie 2020, un fotograf – „Leviathan” – a avut loc o întâlnire bizară în miezul nopţii într-o zonă împădurită din Polonia, atunci când a văzut o creatură ciudată. Leviathan a mai auzit anterior această creatură (producea un sunet înfiorător), aşa că, după ce i-a auzit din nou strigătul, și-a luat camera şi o lanternă și a decis să se îndrepte spre sunet. Ceea ce a urmat a fost groaznic, după spusele lui: el ar fi observat o creatură ciudată care îşi schimba forma…

Sau poate un „skinwalker”? În cultura indienilor navajo, un „skinwalker” este o creatură malefică, care are capacitatea de a se transforma sau a se deghiza ca un animal.

Nu știu dacă filmarea este reală sau falsă, dar legenda indienilor navajo este una veritabilă. Este posibil, într-adevăr, să ne întâlnim cu ființe asemănătoare skinwalker-ilor? Videoclipul original al lui Leviathan îl puteţi urmări AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO