Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O argentiniancă a filmat un straniu glob cu gură şi care pluteşte deasupra unui lac… Ce naiba poate fi!?


O femeie argentiniană a filmat recent un glob bizar care pluteşte deasupra unui lac și aparent are o gură. Martorul, identificat ca Lorena, ar fi observat obiectul ciudat când stătea pe malul lacului Nahuel Huapi și a observat anomalia care s-a ridicat de la suprafața apei la o înălțime de circa 3 metri.

Spre surprinderea ei, obiectul a plutit deasupra lacului și, în acest proces, a fost dezvăluită ceea ce părea a fi o gură care se deschidea și se închidea în timp ce se mișca. Deoarece anomalia ciudată plutea deasupra apei, Lorena a insistat că nu ar fi putut fi o barcă, deși în cele din urmă a recunoscut că „a fost un lucru ciudat de care nu ne-am putut da seama”.

Internauţii au oferit diverse teorii cu privire la natura obiectului, unii sugerând că este un OZN, în timp ce alții au speculat că ar putea fi o fantomă. Adăugând un alt strat paranormal misterului, se spune că locul observării este casa legendarului monstru din lacul argentinian Nahuelito, ceea ce i-a determinat pe unii să presupună că creatura ar putea fi lucrul bizar văzut în filmare.

Observatorii mai sceptici susțin că ciudățenia este un fel de fenomen meteorologic sau iluzie optică. Având în vedere toate acestea, ce credeţi că a filmat Lorena la Lacul Nahuel Huapi?