Un fermier din Canada susţine că 250 din vitele sale au fost omorâte de o „rază extraterestră a morţii”


Ştirea e din 2012, dar mi s-a părut interesant de a o prezenta chiar şi acum, în 2020. Aşadar… unii oameni susţin că au avut întâlniri ciudate cu extratereștrii. Ei mărturisesc că invadatorii din spațiu au intrat chiar în dormitorul lor în toiul nopții, de exemplu. Însă, un fermier din Canada are o versiune și mai ciudată: astfel, extratereștrii ar fi folosit un „fascicul mortal” pentru a ucide cel puțin 250 din vitele sale în ultimii 10 ani.

Astfel, în 2012 crescătorul de animale Werner Bock a fost acuzat că nu a acordat vitelor sale muribunde o atenție medicală adecvată. Autorităţile susţin că Bock nu au reușit să hrănească animalele și nu au reușit să le îngrijească atunci când au început să sufere efectele malnutriției. Dar Bock susține că ar fi vorba de altceva. Potrivit lui Bock, vacile au murit din cauza unor „raze extraterestre a morţii”, iar credinţa sa a fost explicată prin mai multe videoclipuri YouTube (care au fost între timp şterse).

„Cel puțin 250 de vite au murit din cauza unui fascicul mortal”, a spus Bock într-un videoclip din 2011. Bock explică faptul că acest fascicul mortal se concentrează pe nasurile animalelor, iar vitele mor încet din cauza efectelor acestui fascicul.

În ciuda spuselor sale, medicul veterinar susţine că vitele bărbatului nu au fost atinse de vreo rază mortală, iar ofițerul de poliție spune că nicio navă extraterestră nu a zburat peste proprietatea fermierului.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): huffpost.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO