Cum de s-au înregistrat 70 de grade Celsius în Portugalia!? O explozie nucleară secretă?


Mult timp (din 1922 şi până în 2012), se considera că cea mai ridicată temperatură de pe Terra fusese înregistrată în Libia la Aziziya (57,8 grade Celsius). În ianuarie 2012, Organizaţia Mondială de Meteorologie a decertificat recordul din 1922, spunând că a fost vorba de o citire defectuoasă înregistrată de către un observator neexperimentat. Chiar şi recordul următor – din 10 iulie 1913 (56,7 grade) – din „Valea Morţii” (California / SUA) riscă să fie invalidat, tot din aceeaşi cauză. Aşa că cea mai sigură temperatură înaltă pe Pământ a fost de 54 de grade, aceasta fiind înregistrată în 2013 tot în „Valea Morţii”.

Dar, există o înregistrare ciudată, neomologată, care susţine că în localitatea Figueira da Foz / Coimbra din Portugalia, pe 6 iulie 1949, în doar 2 minute, temperatura ar fi crescut de 38 de grade Celsius la 70 de grade! Iată ce putem citi în ziarul „Trove” AICI:

„Portugalia se află cuprinsă de un val de căldură, care s-a răspândit în Europa și Marea Britanie în ultimele trei săptămâni. O explozie de aer cald a avut loc în Coimbra și Figueira Dafoe, care a făcut oamenii să simtă că au fost cuprinşi ca de limbi de foc. Milioane de peşti putreziţi au infectat aerul în Granja, unde râul Mondego s-a uscat. Mii de pui au fost uciși de căldură (…)”

P.S. În 2 minute, temperatura a crescut cu 32 de grade, până la 70 de grade Celsius!? Mie mi se pare că a fost vorba de o explozie nucleară secretă ce a avut loc prin apropiere…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO