Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un scaun cu rotile “bântuit” dintr-un spital din India îi sperie de moarte pe angajaţi. Prezenţă supranaturală?

378
blank
Imagine: captura YouTube

Un videoclip publicat recent, şi care a devenit viral pe Internet, arată un scaun cu rotile care pare că se mișcă singur într-un spital din India. Mișcarea scaunului cu rotile, care a stârnit speculații privind existenţa unei prezențe fantomatice pe el, a fost observată pentru prima dată de agentul de securitate Manoj Kumar.

În videoclip (linkul este prezentat la finalul articolului), se observă cum scaunul cu rotile începe să se miște în jurul secundei 00:30.

Deși este foarte ușor să se atribuie această mișcare vântului (mai ales că scaunul cu rotile se afla afară), se pare că unii salariaţi ai spitalului au fost atât de speriați de materialul video, încât, de atunci, au fost reticenți să intre la lucru pentru schimbul de noapte, din cauza posibilității unei prezenţe supranaturale.

Ok, să spunem că este vorba de vânt. Problema e că scaunul pare a fi adăpostit de vânt; în cazul acesta, cum a mai acţionat vântul? Apoi, e ciudat cum el îşi schimbă direcţia pe la mijloc, şi apoi o ia mai jos spre rampă.

Capturile de pe YouTube care arată deplasarea scaunului le puteţi vedea mai jos:

blank
Imagine: captura YouTube
blank
Imagine: captura YouTube
blank
Imagine: captura YouTube
blank
Imagine: captura YouTube

Videoclipul YouTube cu mişcarea scaunului poate fi vizualizat AICI.

Orgoni Crystal