Enigma unui chip macabru de pe Internet încearcă să fie dezlegată, însă fără succes


Pe forumul nr.1 al lumii, Reddit, un utilizator întreabă dacă poate identifica un chip cam macabru, al unei anumite persoane. Iată întrebarea pusă în mod exact: „Ştie cineva de unde vine imaginea aceasta? De obicei, ea este acompaniată de un citat prostesc sau ceva de genul acesta. Am văzut-o de ceva timp pe Internet”.

Răspunsul primit pe Reddit variază:
– youtuberul danez Mathias Obdrup;
– uriaşul din serialul SF „Twin Peaks”;
– o persoană numită „Great Khali”.

Se pare însă că niciuna din aceste persoane nu se aseamănă cu macabrul chip misterios şi nici aplicaţia Google Images nu ne ajută prea mult în a identifica cine este persoana / personajul… aşa că prea multe explicaţii nu prea ne rămân la dispoziţie.

Să fie o imagine generată de Inteligenţa Artificială? Că am mai văzut lucruri de genul…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): reddit.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO