Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un profesor rus nebun şi-a injectat o bacterie veche de 3,5 milioane de ani, iar rezultatele sunt incredibile!


bacterie-imortalaPare ceva desprins dintr-o povestire SF, dar Anatoli Bruchkov, un om de știință rus controversat, şi-a injectat bacterii vechi de 3,5 milioane de ani, și, mai uimitor, el a declarat că a făcut asta pentru că acest lucru este cheia la „viața veșnică”.

Găsite în permafrostul siberian, aceste bacterii l-au făcut pe cercetătorul rus să se simtă mai puternic și mai sănătos ca niciodată (susţine el), oferindu-i astfel o rezistență ridicată la factorii de mediu și niveluri uimitoare de vitalitate. Totodată, rusul susține că testele efectuate pe animale au avut ca rezultat o creștere enormă a efortului fizic și a unui sistem imunitar fortificat.

Şef al Departamentului de Geocriologie de la Universitatea de Stat din Moscova, profesorul Anatoli Bruchkov nu a avut parte de nicio boală în ultimii doi ani, de când a început experimente pe el însuși, potrivit presei ruse. Bacteria pe care profesorul nebun şi-a injectat-o se numeşte „Bacillus F”, şi are 3,5 milioane de ani vechime. Se crede că ea ar fi una dintre componentele-cheie în îmbunătățirea longevităţii la oameni. Odată ce ADN-ul bacteriei a fost deblocat de către cercetătorii din Rusia, aceasta a fost testată pe şoareci şi pe celulele umane. Cu toate acestea, profesorul rus a decis să devină el însişi un cobai uman și a testat bacteria pe el. Rezultatele? Un corp puternic și sănătos, care rezistă mult mai bine decât înainte!

Dar, care este secretul acestei bacterii? Ei bine, Bacillus F a reușit să supraviețuiască timp de milioane de ani în tundra arctică din Siberia, un loc cunoscut ca fiind unul dintre locurile cele mai extreme de pe Pământ. Cum încălzirea globală s-a răspândit şi în Siberia, permafrostul a început să se topească, iar acest lucru a făcut ca bacteriile îngheţate să se infiltreze în mediul natural, intrând în alimentarea cu apă a populației locale. Ca urmare, populaţia locală Yakut din zonă s-a obişnuit cu aceste bacterii naturale de ceva timp, iar lucrul acesta i-a ajutat pe oameni să aibă o longevitate mai mare, în ciuda condițiilor lor grele de viață.

Această descoperire, considerată a fi asemănătoare cu eventuala găsire a Sfântului Graal, a fost comentată de un alt om de ştiinţă rus, Dr. Viktor Cerniavski: „Bacteria oferă substanțe biologice active care activează statutul imunitar al animalelor pe care s-au făcut experienţe”.