300 de milioane de ani! Atât are acest şurub găsit în Rusia! Cine l-a creat, de vreme ce oamenii nu existau în acele vremuri?


surub in stanca 2Pe planeta noastră există artefacte remarcabile care, în conformitate cu știința noastră, nu ar trebui să existe. Un șurub vechi de 300 de milioane de ani, încastrat într-o piatră, este un exemplu de un artefact controversat care provoacă știința modernă.

Pe 7 octombrie 1996, un grup de cercetători a participat la o expediţie, în încercarea de a găsi fragmente ale unui corp ceresc care a căzut în regiunea Kaluga, în vestul Rusiei. Ceea ce nu se așteptau ei să descopere este un artefact care până în ziua de azi sfidează orice explicație. Dmitri Kurkov – cel care a descoperit piatraa văzut deodată un șurub încorporat în stâncă. Șurubul, care este clar vizibil, are o lungime de aproximativ 1 cm și un diametru de aproximativ trei milimetri. Iniţial, oamenii de ştiinţă au crezut șurubul avea o origine modernă, dar, la o examinare suplimentară, s-a demonstrat că șurubul a fost bine fixat în stâncă. Studiile cu raze X au exclus posibilitatea ca acesta să fi fost o fosilă de trunchi de crinoidea, deoarece dimensiunea sa este mai mare decât exemplarele de animale marine.

Geologii estimează vârsta stâncii este de aproximativ 300 – 320 milioane de ani. Cine a lăsat acest obiect derutant pe Pământ? Aparţine acest artefact extraterestru unei civilizații antice necunoscute, mult mai avansate decât a noastre?

Conform oamenilor de ştiinţă, în urmă cu aproximativ 300 de milioane de ani, primele animale terestre în nu evoluaseră în dinozauri. Primii oameni ar fi apărut doar în urmă cu câteva sute de mii de ani. Deci, cum de a ajuns un şurub într-o stâncă veche de 300 de milioane?

Artefactul a fost intens studiat în diferite instituții științifice din Rusia geologi, fizicieni, paleontologi, mineralogişti – și s-a dovedit șurubul a fost sedimentat, înainte de a ajunge în stâncă. Toţi cei care au examinat acest artefact sunt convinși că șurubul a fost construit în mod artificial și nu un produs al vreunui proces natural.

Aceasta nu e prima descoperire de genul acesta în Rusia. Într-un articol din ianuarie 2013 (Încă o descoperire şocantă: în Rusia a fost descoperită o bucată dintr-o maşinărie de aluminiu, veche de…300 de milioane de ani!), arătam că că în Rusia, în oraşul Vladivostok, ar fi fost găsită o bucată dintr-o maşinărie de aluminiu, veche de…300 de milioane de ani! Experţii cred că această bucată nu putea fi modelată sub acţiunea forţelor naturale.

 surub in stanca

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock