Inelul negru de fum de pe o plajă din China i-a lăsat pe toţi cu gura căscată… Ce-a fost?


Un misterios inel negru de fum, ce a apărut pe o plajă din nord-estul Chinei, pe 12 august 2017, i-a uimit pe toţi martorii evenimentului. Obiectul de tip OZN a fost reperat deasupra plajei Jinshitan, în Dalian (China).

Sute de oameni aflaţi pe plajă au observat inelul negru misterios înainte de a dispare din vedere, dar mai multe persoane au reuşit să captureze fenomenul ciudat pe telefoanele lor mobile, înainte de a dispare în nori.

Într-un videoclip al fenomenului, apărut pe Pearl Video, un martor se aude spunând următoarele: „Există un obiect zburător neidentificat care a apărut pe cer. Are o formă ovală și se extinde, apropiindu-se tot mai mult de noi“.

Dar, după ce videoclipul a devenit viral, utilizatorii de pe site-ul chinez de social media Weibo au rezolvat misterul inelului de fum negru. Mai mulţi utilizatori care au comentat pe Weibo au spus că acesta este doar un efect vizual al unui spectacol de la un eveniment din apropiere. „Când a început spectacolul, a apărut imediat acel inel de fum”, a spus un comentator.


Lasă un comentariu