Inelul negru de fum de pe o plajă din China i-a lăsat pe toţi cu gura căscată… Ce-a fost?


Un misterios inel negru de fum, ce a apărut pe o plajă din nord-estul Chinei, pe 12 august 2017, i-a uimit pe toţi martorii evenimentului. Obiectul de tip OZN a fost reperat deasupra plajei Jinshitan, în Dalian (China).

Sute de oameni aflaţi pe plajă au observat inelul negru misterios înainte de a dispare din vedere, dar mai multe persoane au reuşit să captureze fenomenul ciudat pe telefoanele lor mobile, înainte de a dispare în nori.

Într-un videoclip al fenomenului, apărut pe Pearl Video, un martor se aude spunând următoarele: „Există un obiect zburător neidentificat care a apărut pe cer. Are o formă ovală și se extinde, apropiindu-se tot mai mult de noi“.

Dar, după ce videoclipul a devenit viral, utilizatorii de pe site-ul chinez de social media Weibo au rezolvat misterul inelului de fum negru. Mai mulţi utilizatori care au comentat pe Weibo au spus că acesta este doar un efect vizual al unui spectacol de la un eveniment din apropiere. „Când a început spectacolul, a apărut imediat acel inel de fum”, a spus un comentator.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock