O anomalie gigantică inexplicabilă apare lângă Antarctica și se deplasează spre Africa de Sud, generând valuri de 25 de metri! Totul are loc a doua zi, după eclipsa de soare totală de pe 8 aprilie 2024


Sistemele de monitorizare a climei au surprins o anomalie enormă care apare lângă Antarctica pe 9 aprilie 2024 și care s-a deplasat spre nord, ajungând lângă continentul Africii pe 11 aprilie 2024. Până acum nu se știe despre ce este vorba, dar s-a raportat că în zonele apropiate au fost generate valuri de până la 25-30 de metri.

Anomalia enormă, afișată pe sistemul de monitorizare a oceanului Ventusky.com, pare să aibă originea în zona Antarcticii, în emisfera sudică, pe 9 aprilie (a doua zi după eclipsa din 8 aprilie 2024), în jurul orei 14:00, iar pe 11 aprilie, ea dispare brusc de pe hartă.

Anomalia de mărimea Texasului s-a deplasat între America de Sud și Antarctica și apoi peste Oceanul Atlantic către Africa. Există speculații cu privire la natura acestei anomalii. Ar putea fi consecința unui impact meteoritic în ocean sau poate rezultatul unui eveniment seismic nedocumentat?

O altă teorie a sugerat apariția unui obiect submersibil neidentificat (OSN) și, dacă este așa, ar putea fi o navă subacvatică colosală. Această ipoteză sugerează că anomalia poate fi un obiect masiv care emite semnale care imită caracteristicile unui val de 25-30 de metri. Absența avertismentelor de tsunami de-a lungul căii acestui obiect ciudat crește misterul. Trebuie avut în vedere că anomalia apare neagră pe radarele meteo, deci se presupune că temperatura acesteia este foarte scăzută (rece).

Ar putea fi o manifestare naturală? Energia Pământului? Un front rece ciudat? Apar multe întrebări, dar încă nu există o confirmare pentru acest incident rar.

Puteți vedea anomalia din sistemul Ventusky AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „O anomalie gigantică inexplicabilă apare lângă Antarctica și se deplasează spre Africa de Sud, generând valuri de 25 de metri! Totul are loc a doua zi, după eclipsa de soare totală de pe 8 aprilie 2024”

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock