Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În timpul eclipsei parţiale de Lună de pe 7 august 2017 s-au observat piramide gigantice pe Lună!?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPe 7 august 2017, şi din România s-a putut observa o eclipsă parţială de Lună. De la la ora 18:49 până la 20:22 astrul selenar s-a aflat în umbra Pământului.

Dar, ce-a făcut un utilizator din Slovacia, pe timpul eclipsei parţiale de Lună? Cu ajutorul unor instrumente optice foarte puternice şi a unei camere video, a reuşit să filmeze nişte anomalii gigantice pe Lună, aşa cum se poate vedea din videoclipul şi din fotografiile de mai jos. Realizatorul videoclipului spune că ar fi vorba de „piramide gigantice”, dar alţi comentatori sugerează că nu e nimic altceva decât o anomalie optică.

blank

blank

Înainte de faimoasa aselenizare din august 1969 (dacă ea într-adevăr nu a avut loc), timp de 3 ani, NASA a finanţat un studiu realizat de mai mulţi cercetători, care a catalogat toate anomaliile luminoase ce au fost semnalate de oameni de ştiinţă şi astronomi, începând din secolul al XVI-lea şi până în anii 60. În iulie 1968, versiunea publică a acestui document a fost publicată sub numele de “Documentul R-277”. Acest raport, conţine aproape 600 de evenimente ufologice ce au avut loc pe suprafaţa lunară între 1540 şi 1967.

Acest catalog oficial NASA conţine relatări privind anomalii ufologice de la celebri astronomi, ca de exemplu observaţia astronomului italian Giovanni Cassini (1625-1712), care a raportat “un nor alb pe suprafaţa lunară” în 1671. Un alt raport sugerează faptul că Luna are atmosferă, când doi astronomi au observat fulgere pe suprafaţa Lunii, în 1787. În acelaşi an, cu doar o lună înainte, astronomul care a descoperit planeta Uranus, sir Frederick W. Herschel, susţinea că a observat câteva lumini strălucitoare pe Lună.

Lumini ciudate pe Lună au fost văzute de-a lungul timpului în mai mult de 200 de rapoarte. În februarie 1877, o lumină albă şi puternică a fost observată pentru circa 1 oră. Pe 23 aprilie 1915, o rază de lumină a fost văzută într-unul din craterele Lunii. În jurul craterului Plato de pe astrul selenar au fost observate, de diferiţi astronomi, zeci de lumini anormale.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu