Blestemul morţilor din lagărele de război şi din accidentele rutiere: ce a păţit un demnitar comunist…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Pe Valea Perşanilor, sub Dealul Talharia (judeţul Braşov), existau două lagăre de prizonieri ruși în perioada 1942-1944. Aici au murit sute de oameni nevinovați, departe de casele lor, iar cei rămași arătau ca niște umbre îmbrăcate în mantale cenușii. După anul 1944, locul lor a fost luat de alte victime nevinovate: tineri, tinere, bărbați și femei, sași din Transilvania care erau trimiși în Urali să repete acolo tragedia întâmplată aici.

După câțiva ani, în acest loc care se află pe șoseaua asfaltată București-Brașov, au început să se întâmple o mulțime de accidente mortale inexplicabile. La locul accidentelor se plantau cruci metalice din țeavă, care în anii 1970 au ajuns la peste 50 pe o distanță destul de mică.

Un prim-secretar de partid de la Brașov, trecând prin acest loc, a dat dispoziție să dispară crucile pe care nu voia să le mai vadă. În scurt timp, crucile au dispărut, dar primul secretar n-a putut să mai vadă acest lucru fiindcă orbise… Coincidenţă!?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO