O minge de lumină misterioasă apăru într-un muzeu din St. Petersburg. Fiinţă din altă dimensiune, fulger globular sau altceva?


Lumea e plină de mistere şi de situaţii inexplicabile, aşa că, dacă mai întâlnim încă una nu ar trebui să ne mire. Iată ce am întâlnit într-un videoclip care provine din Rusia, şi mai precis dintr-un muzeu aflat în St. Petersburg. Video-ul inexplicabil şi misterios a apărut pe contul oficial de Instagram al muzeului pe 9 august 2019, fiind realizat noaptea (când nu mai erau vizitatori) de către una din camerele de supraveghere. Zona filmată este cea a „Încăperii egiptene”.

Deodată, din zona centrală a încăperii muzeului apare o minge luminoasă enigmatică, care înaintează uşor şi dispare în colţul din dreapta al camerei de supraveghere. Ce poate fi!? Care e sursa acestei mingi luminoase?

O explicaţie a videoclipului poate fi găsită chiar pe pagina de YouTube unde a fost postat. Un cititor afirmă: „Aia e o bucată de praf care circulă. Oricine are camere de securitate ştie asta. Uneori lucruri mărunte devin ciudate când sunt filmate de aproape”. Alţii cred că nu e vorba de praf, numai că autorul lui l-a falsificat. Sau, o altă opinie ar fi aceea că ar putea fi vorba de efectul de lens flare, o aberaţie ce apare uneori la camerele foto / video.

Explicaţii mai „paranormale” (ca să zic aşa) ar fi: fiinţe din alte dimensiuni, fantome sau fulgere globulare. Fulgerul globular este un fenomen electric despre care se cunosc foarte puține lucruri. Termenul se referă la aparițiile unor obiecte sferice, de obicei luminoase, care variază ca mărime de la un bob de mazăre la câțiva metri în diametru, şi care se deplasează relativ încet.

Videoclipul poate fi văzut direct pe YouTube AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO