Un obiect misterios a fost găsit pe Google Earth lângă lacul Titicaca! Navă extraterestră sau balon meteorologic?


Un videoclip interesant postat pe YouTube ne spune următoarele: „În timp ce căutam în zona Lacului Titicaca, folosind Google Earth, am dat peste un obiect bizar care nu pare a fi natural şi care nu se potriveşte zonei înconjurătoare. Aşa cum se poate vedea, el are forma unei ţigarete şi are o umbră pe sol. Ce credeţi că ar fi? O navă extraterestră sau un balon meteorologic?”

Despre lacul Titicaca (aflat în America de Sud, la graniţa dintre Peru şi Bolivia) am scris un articol cuprinzător în octombrie 2013 – Ce ne ascunde lacul Titicaca, lângă care s-a format cel mai vechi oraş din lume? Artefacte uluitoare se găsesc pe fundul acestui lac!. Spuneam acolo că Titicaca este poate cel mai misterios lac din America, întrucât există o legendă că o navă extraterestră s-ar fi prăbuşit în lac, iar de acolo s-au ridicat la suprafaţă extratereştrii ce au fondat civilizaţia incaşă. Există, de asemenea, mai multe poveşti referitoare la acest lac, şi anume că el ar conţine oraşe subacvatice şi bogăţii; o echipă de arheologi subacvatici care au participat la expediţie ce a început în 2013 a descoperit un număr mare de artefacte din diferite epoci, atât din perioadă incaşă cât şi din cea pre-incaşă.

Aşa că prezenţa unui gigantic artefact, situat lângă Lacul Titicaca n-ar mai trebui să surprindă pe nimeni…

Sursa: videoclipul YouTube „‘Tic Tac’ Shaped UFO found at Lake Titicaca via Google Earth”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO