Nişte ochi strălucitori terifianţi au fost surprinşi de o cameră de supraveghere într-o pădure din America, în plină ceaţă! Ai cui o fi?


ochi stralucitoriCamerele de supraveghere pentru vânătoare sunt nişte instrumente de urmărire foarte utile, ce surprind tot ce are de oferit natura. Cu toate acestea, pentru că aceste camere funcționează mult timp în mod continuu, ele pot prinde oricând toate creaturile care se mişcă prin pădure.

Dar, a fi ciudat e un lucru; însă, unele lucruri pot să-ţi provoace şi groază, ca de exemplu în imaginile din acest articolul, şi care au fost captate de pe o cameră de supraveghere instalată într-o pădure din Deming (Washington, SUA), la două ore distanţă de oraşul Seattle.

Vedeţi ceva înfiorător în ceață? Înconjurat cu un cerc roşu, se pot observa foarte clar în ceaţă doi ochi strălucitori, care îţi provoacă fiori şi care aparţin unei fiinţe / creaturi necunoscute. Sau, despre ce ar putea fi vorba? Utilizatorul TheBeef1991 a postat pe Reddit.com videoclipul, neavând nicio explicație cui aparţin acei ochi.

Voi ce credeţi? Vă recomand să urmăriţi mai degrabă videoclipul, pentru că impactul e mai mare.

ochi stralucitori 1

Trail camera footage from Matthew on Vimeo.


Lasă un comentariu