Nişte ochi strălucitori terifianţi au fost surprinşi de o cameră de supraveghere într-o pădure din America, în plină ceaţă! Ai cui o fi?


ochi stralucitoriCamerele de supraveghere pentru vânătoare sunt nişte instrumente de urmărire foarte utile, ce surprind tot ce are de oferit natura. Cu toate acestea, pentru că aceste camere funcționează mult timp în mod continuu, ele pot prinde oricând toate creaturile care se mişcă prin pădure.

Dar, a fi ciudat e un lucru; însă, unele lucruri pot să-ţi provoace şi groază, ca de exemplu în imaginile din acest articolul, şi care au fost captate de pe o cameră de supraveghere instalată într-o pădure din Deming (Washington, SUA), la două ore distanţă de oraşul Seattle.

Vedeţi ceva înfiorător în ceață? Înconjurat cu un cerc roşu, se pot observa foarte clar în ceaţă doi ochi strălucitori, care îţi provoacă fiori şi care aparţin unei fiinţe / creaturi necunoscute. Sau, despre ce ar putea fi vorba? Utilizatorul TheBeef1991 a postat pe Reddit.com videoclipul, neavând nicio explicație cui aparţin acei ochi.

Voi ce credeţi? Vă recomand să urmăriţi mai degrabă videoclipul, pentru că impactul e mai mare.

ochi stralucitori 1

Trail camera footage from Matthew on Vimeo.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock