Concluzie şocantă a cercetătorilor: civilizaţiile extraterestre hiperavansate poate că deja ne-au contactat, dar noi suntem prea proşti ca să ne dăm seama!


extraterestri inteligentiPotrivit lui Dr. Nathalie Cabrol, care se ocupă cu „vânarea” extratereştrilor la Institutul SETI din California, extratereștrii superinteligenţi ar fi putut deja să-i contacteze pe oamenii de pe Pământ, dar noi suntem mult prea proşti pentru a vedea semnalele.

Cercetătoarea mai crede că, în timpurile noastre, noi vom găsi organisme extraterestre simple, în apropiere de Pământ, precum și o replică a planetei noastre într-o altă galaxie. Totuşi, găsirea vieţii inteligente nu poate fi la fel de ușor – în mare parte din cauza propriei noastre viziuni limitate privind Universul. „Vedeţi cât de mult progres am făcut în ultimii 100 de ani”, a declarat Dr. Cabrol. „Dacă există o civilizație acolo, care este cu doar 1.000 de ani mai avansată decât noi, cine știe ce tip de tehnologie sau ce tip de proces folosesc în comunicarea cu ceilalți”.

În luna aprilie 2016, un cercetător de la NASA, Ellen Stofan, a spus că putem găsi dovezi ale vieții extraterestre în 20-30 de ani. „Noi știm unde să ne uităm, știm cum să se uităm, iar în cele mai multe cazuri, avem tehnologia.” Jeffery Newmark, director interimar al Compartimentului de Heliofiziologie la NASA, a adăugat: „Nu se pune problema dacă îi vom găsi pe extratereştrii superinteligenţi, ci când.”

P.S. Vai, dar ce siguri sunt cei de la NASA că-i vom găsi pe extratereştri, de parcă mă fac să cred că ei ştiu mai multe, dar ascund lucrul acesta…

 


Lasă un comentariu