Home Noutati O echipă de doctori a găsit sub pielea unui bărbat un “implant...
Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O echipă de doctori a găsit sub pielea unui bărbat un “implant extraterestru” atât de tare, încât acesta nu putea fi tăiat nici cu diamantul!

2167

implant extraterestruExistă oameni care pretind că au fost răpiţi de extratereştri. Dar spusele lor pot fi crezute? Da, dacă după ce aceştia sunt examinaţi, li se descoperă în corpul lor tot felul de implanturi străine, invizibile cu ochiul liber.

Specialistul în ştiinţa materialelor Steve Colbern a declarat “Vocii Rusiei” că aceste implanturi neidentificabile ar putea proveni de la ființe extraterestre, căci niciun test de până în prezent nu a putut să determine originea lor. Steve Colbern, împreună cu prietenul şi colegul său, Dr. Roger Leir, au această ocupaţie ciudată (sau hobby să-i spunem): examinarea detaliată a pacienţilor care pretind că au fost răpiți de OZN-uri sau de o entitate extraterestră.

Pentru aceasta, ei se folosesc de un mic detector de metale, pentru a descoperi obiectele metalice din piele. Până în prezent, echipa celor doi oameni de ştiinţe au identificat 17 persoane care au avut astfel de obiecte străine în corpul lor. După ce acestea au fost extrase, ele sunt verificate temeinic pentru a se afla ce proprietăți au. Colbern şi asociaţii crede că obiectele au fost implantate oamenilor, pentru a permite entităţilor care le-au implantat să vadă ceea ce văd acei oameni, să audă ceea ce aud ei. Şi asta pentru că o mare parte din obiectele necunoscute par a emite semnale radio.

Steve Colbern a descris cazul unui pacient, acum în vârstă de 50 de ani, care şi-a adus aminte de o întâmplare de-acum 40 de ani, atunci când era copil. Bărbatul spune că se afla în pădure împreună cu prietenii săi, atunci când un OZN l-a răpit şi i-a inserat ceva la încheietura mâinii. Colbern și Dr. Leir au fost capabili să scoată obiectul, dar a fost extrem de greu. “Chiar şi instrumentele din diamant nu-l puteau tăia”. În afară de soliditatea obiectului, acesta n-a produs niciodată vreo inflamaţie, lucru absolut uluitor. Şi asta pentru că, ori de câte ori un obiect străin se află în organism, acesta produce un anumit grad de inflamaţie. Oare acest obiect s-a integrat atât de bine în organismul bărbatului, încât sistemul imunitar al acestuia nu l-a recunoscut ca fiind unul străin, pentru a produce inflamaţia?

obiecte extraterestre 1

obiecte extraterestre 2

obiecte extraterestre 3

La un alt pacient, Colbern a găsit pe pielea acestuia o vopsea de culoare albastră, ce poate fi observat doar sub razele ultraviolete, şi care nu se poate spăla. Deși trebuie realizate mult mai multe teste, informațiile descoperite până în prezent sunt absolut uluitoare. “Ar fi frumos pentru ca oamenii să ia în serios acest lucru, şi asta pentru că este una dintre cele mai mari povești ale secolului 21; noi nu suntem singuri în Univers și suntem frecvent vizitaţi”, a conchis Colbern.

Orgoni Crystal